пʼятниця, 16 грудня 2011 10:58

Гамула стане ведучим футбольної програми на українському каналі

Гамула стане ведучим футбольної програми на українському каналі

Старший тренер молодіжної команди ФК "Ростов" Ігор Гамула, відомий нецензурними висловлюваннями в інтерв'ю і на прес-конференціях, стане ведучим передачі про футбол на українському телебаченні, пише видання "Советский спорт". На якому каналі виходитиме передача, не уточнюється. Прем'єра телепроекту запланована на січень 2012 року.

Зйомки передачі проходитимуть у Києві, куди 51-річний Гамула планує приїжджати під час вихідних у "Ростові". Телепрограма виходитиме в записі, а її учасниками стануть Гамула та гості студії, яких буде підбирати сам тренер.

Гамула з 2001 по 2003 роки працював головним тренером новоросійського "Чорноморця", тоді він і отримав популярність завдяки невимушеній поведінці на прес-конференціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гамула може пожартувати з футболістом"

Згодом тренер працював у Латвії, а з 2009 по 2011 роки очолював український клуб "Закарпаття" і в ньому також проявив себе на прес-конференціях. За підсумками сезону-2009/10 "Закарпаття" під керівництвом Гамули вилетіло з української прем'єр-ліги.

Роботу в "Ростові" Гамула отримав влітку 2011 року. Спочатку він зайняв пост тренера-селекціонера, але незабаром очолив молодіжну команду. У молодіжній першості 2011 року "Ростов" посів 15-е (передостаннє місце).

Зараз ви читаєте новину «Гамула стане ведучим футбольної програми на українському каналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути