Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2012 14:28

Футболісти збірної України після матчу з чехами ігнорували журналістів
5

Тарас Михалик
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Олег Гусєв

Після товариського матчу збірної України проти Чехії українські футболісти відмовлялися спілкуватися з журналістами. Нагадаємо, на "Львів Арені" команди зіграли у нульову нічию.

Першим із роздягальні вийшов Олег Гусєв. Відразу за ним з'явився ще один гравець "Динамо" Тарас Михалик. Репортери, які чекали на гравців у змішаній зоні, відразу почали просити футболістів про інтерв'ю, але ті традиційно відмовили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми аплодували, обнімали і цілували Вороніна" - Ротань

Двері з мікст-зони виявилися зачиненими і гравцям довелося чекати кілька хвилин поки працівник "Арени Львів" усуне проблему. Навіть у такій ситуації ні Тарас, ні Олег не задовольнили цікавості журналістів. Гусєв був зайнятий своїм телефоном, а Михалик рятувався від представників ЗМІ жартами.

Більшість гравців збірної України також не виявили палкого бажання зупинитися і п'ять хвилини поговорити.

Добре, що є Анатолій Тимощук, Руслан Ротань та ще кілька футболістів для яких це не проблема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми дійсно готові до офіційних матчів" - Тимощук

"Це вибір кожного гравця. Хто хоче, то зупиняється. Я бачив різних футболістів, - каже Анатолій після матчу. - У вас своя робота, у мене — своя. Я з повагою ставлюся до роботи журналістів, хоча ви не завжди поважаєте мою роботу (Не правда — крикнув хтось із журналістів). Нічого страшного у цьому немає. Якщо у мене є час я завжди стараюся приділити увагу пресі.

У мене є свій прес-секретар. Він мені потрібен для кращої комунікації з людьми, які хочуть щось почути від мене чи задати якісь питання."

У збірної Чехії була своя змішана зона. Голкіпер "Челсі" Петр Чех спокійно спілкувався з чеськими репортерами хоча поспішав на літак до Лондона. Не обділили їх увагою й інші гравці.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної України після матчу з чехами ігнорували журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути