неділя, 30 червня 2013 12:56

Футболісти збірної Голландії візьмуть участь у гей-параді

Футболісти збірної Голландії візьмуть участь у гей-параді
Луї ван Галь пропливе на човні у вигляді гігантської бутси на гей-параді в Амстердамі ФОТО: sports.ru

Головний тренер збірної Голландії Луї ван Галь візьме участь у всесвітньо відомому гей-параді в Амстердамі, який пройде 3 серпня. Наставник національної команди разом з футболістами і главою Голландської федерації футболу (KNVB) Міхаелем ван Праагом пропливе на човні у вигляді гігантської бутси.

Таким чином федерація має намір підкреслити свою відданість програмі "Футбол для всіх", яка спрямована на підвищення толерантності до гравців-геїв у футболі.

"Футбол вперше відправиться у плавання під час Великого Параду, - сказав ван Прааг, чиї слова наводить newsru. - Гравці і тренери покажуть, що в нашому спорті відкрите і безпечне середовище, де кожен може бути самим собою. І це не тільки в інтересах гравців , але і в інтересах спорту".

У KNVB не стали називати точний склад гравців, які приєднаються до даного заходу. Поки лише очевидно, що у параді абсолютно точно візьмуть участь ван Галь і ван Прааг.

Ван Галь очолює збірну Голландії з літа 2012 року. Раніше він працював з такими клубами як "Аякс", "Барселона", "АЗ Алкмаар" і "Баварія".

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної Голландії візьмуть участь у гей-параді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути