субота, 20 лютого 2016 12:30

Футболіст завершив кар'єру через удар м'ячем по голові

Футболіст завершив кар'єру через удар м'ячем по голові
Енді Вілкінсон

Захисник англійського футбольного клубу "Сток Сіті" Енді Вілкінсон був змушений завершити кар'єру через струс мозку, який він отримав у результаті удару м'ячем по голові. Про це повідомляє The Sun у суботу, 20 лютого.

"М'яч потрапив мені просто у скроню, удар буквально потряс мене. Я прискорився в напрямку своїх воріт і раптом зрозумів, що майже нічого не бачу правим оком. Так і відіграв до кінця матчу", - заявив 31-річний футболіст. За підсумками медичного обстеження з'ясувалося, що удар призвів до порушення мозкової діяльності.

Вілкінсон отримав травму 14 лютого 2015 року в домашньому поєдинку Кубка Англії з "Блекберн Роверс", що завершився поразкою господарів з рахунком 1:4. Згодом гравець не раз намагався повернутися у футбол, але спроби виявилися невдалими.

Більшу частину кар'єри Вілкінсон провів у складі "Сток Сіті", взявши участь у 160 матчах і не відзначившись при цьому голами. Також в різні роки на правах оренди він виступав за "Телфорд Юнайтед", "Партік Тісл", "Шрюсбері Таун", "Блекпул" і "Міллуолл". Всього в професійній кар'єрі захисник провів 205 поєдинків, єдиний м'яч він забив за "Партік Тісл".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст завершив кар'єру через удар м'ячем по голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути