Ексклюзиви
неділя, 25 грудня 2016 13:35

Футболіст "Динамо" зіграв за іншу команду у відпустці

У цей вік-енд у критому манежі бази київського "Динамо" проходить товариський турнір "Кубок Дем'яненка 2016". В одному з поєдинків взяв участь півзахисник київського "Динамо" Сергій Рибалка.

 

Динамівець підсилив склад аматорської команди "Катанзаро" і вийшов на поле у поєдинку 3-го туру проти "Миру на сході". Сама зустріч завершилася розгромною перемогою "Катанзаро" з рахунком 4:0. Рибалка при цьому зумів забити два м'ячі. Цей результат дозволив "Катанзаро" посісти перше місце у турнірній таблиці.

 

Раніше тренер з фізпідготовки "Динамо" Віталій Кулиба розповів про плани підготовки в міжсезоння.

"Хлопці почнуть тренуватися з 27 грудня. План розрахований приблизно на 8-9 тренувань до виходу з відпустки. Це допоможе футболістам бути у хорошій формі перед початком зимових тренувальних зборів, а також така робота сприяє запобіганню травм і підтримки функціонального стану на потрібному рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрія Ярмоленка визнали найкращим футболістом

Виходить, чистого відпочинку у хлопців буде два тижні, думаю, цього часу їм буде досить, щоб відновитися не тільки фізично, а й емоційно. Адже важливо відволіктися, переключитися і відпочити морально - це має навіть більше значення. А потім почнеться поступова підготовка, але з досвіду можу сказати, що вже днів через десять наші динамівці починають нудьгувати за м'ячем", - сказав Кулиба.

На базі у Конча-Заспі команда збереться 14-го січня, а 16-го січня вилетять на перший підготовчий збір до Іспанії. Триватиме він два тижні, заплановані 4-5 контрольних матчів.

Другий збір пройде з 4-го по 18-е лютого, місцем дислокації киян також стане іспанська Марбелья. Орієнтовно команда зіграє 5-6 контрольних матчів.

Заключний етап підготовки до другої частини сезону тривалістю трохи менше тижня у динамівців заплановано у Києві. 25-го лютого (базова дата туру) в календарі перший офіційний матч року проти луганської "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Динамо" зіграв за іншу команду у відпустці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути