середа, 30 вересня 2015 01:03

"Французька Луческу краща, ніж у Блана" - "Шахтар" потренувався перед ПСЖ
6

"Французька мова у Мірчі Луческу дуже хороша. Навіть краща, ніж у Лорана Блана", - один із французьких журналістів ділиться враженнями від прес-конференції наставника "Шахтаря". 

 

Містер говорив переважно про ПСЖ та Донецьк. Журналістів з Парижа цікавив стан арени та життя команди за межами рідного міста. 

 
 
 

Після прес-конференції "гірники" провели тренування на "Арені-Львів". Перші 15 хвилин традиційно були відкритими для журналістів. Всі футболісти працювали без обмежень. Опорний півзахисник Тарас Степаненко, який не зіграє з ПСЖ через дискваліфікацію (отримав червону картку у зустрічі з "Реалом") працював з усіма. 

 
 
 

Тим часом на "Арені-Львів" завершувалися останні приготування до матчу. На грі очікується аншлаг. Майже всі квитки розкуплені. Напередодні у касах залишалися лише найдорожчі тікети.

 

Нагадаємо, матч "Шахтар" - ПСЖ розпочнеться о 21:45. Наш сайт буде вести текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Поєдинок у прямому ефірі покаже ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Французька Луческу краща, ніж у Блана" - "Шахтар" потренувався перед ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути