субота, 28 березня 2015 14:29

Фламенко від Фоменка. Збірній України трохи не вистачило до дива в Севільї
12

Фото: Reuters

У четвер, 27 березня, збірна України програла команді Іспанії в матчі 5-го туру групового раунду відбору на Євро-2016, 0: 1. Незважаючи на значну перевагу іспанців, синьо-жовті по ходу матчу мали забійні моменти і могли розраховувати на сприятливий для себе результат.

Перший небезпечний момент господарі поля створили вже на 5-й хвилині зустрічі. Давид Сільва з лівого флангу прострілив у центр воротарського на партнера, але Олександр Кучер встиг в останній момент підставити ногу, вибивши м'яч.

Одна з перших контратак нашої збірної закінчилася порушенням правил з боку суперника. Руслан Ротань зі "стандарту" відправив м'яч у штрафний Іспанії. Федецький опинився першим на м'ячі, але пробити точно в дотик у захисника не вийшло - м'яч пішов вище воріт.

Іспанія продовжувала нагнітати обстановку біля воріт Андрія П'ятова, і в підсумку це призвело до забитого голу. Мората на 28-й хвилині зустрічі, отримавши пас від Іньєсти, увійшов у штрафний збірної України і в падінні перекинув м'яч через П'ятова.

До перерви рахунок міг бути і 2:0, але після удару головою Серхіо Рамоса м'яч влучив у хрестовину.

У другому таймі підопічні Михайла Фоменка відсунули гру від своїх воріт, але до фінального свистка створили лише один гольовий момент. На 66-й хвилині зустрічі Артем Кравець отримав м'яч в штрафному, змістився до лицьової лінії і віддав пас в центр. Руслан Ротань прийняв передачу і пробив прямо в Ікера Касільяса.

Іспанія, яка в другій половині зустрічі зменшила оберти, могла збільшити рахунок на 87-й хвилині. Але Санті Касорла, отримавши м'яч по центру воріт збірної України, примудрився пробити мимо. Підсумковий рахунок матчу 1:0 на користь збірної Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Фламенко від Фоменка. Збірній України трохи не вистачило до дива в Севільї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути