пʼятниця, 27 травня 2011 16:02

ФІФА почала розслідування проти Блаттера

ФІФА почала розслідування проти Блаттера

Комітет з етики ФІФА завів справу проти президента цієї організації Йозефа Блаттера. Ініціатором відкриття справи став кандидат на пост глави ФІФА Мохамед бін Хамам.

Раніше звинувачення в корупції було висунуто самому бін Хамаму, який повинен постати перед комітетом з етики 29 травня, після чого його кандидатуру можуть зняти з виборів.

Грандіозний корупційний скандал у ФІФА розпочався у зв'язку з виборами країни-господарки ЧС-2018 і ЧС-2022. Зокрема англійці звинувачували Катар, який представляє бін Хамам, у підкупі ряду членів виконкому ФІФА.

З тих пір одна з найвпливовіших спортивних організацій світу ніяк не може вирішити свої внутрішні проблеми, незважаючи на те, що вже кілька високопоставлених чиновників позбулися своїх місць.

Відзначимо, що вибори президента ФІФА відбудуться 1 червня. На посаду претендують швейцарець Йозеф Блаттер, який стоїть біля керма світового футболу з 1998 року, і катарець Мохамед бін Хамам.

Зараз ви читаєте новину «ФІФА почала розслідування проти Блаттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути