неділя, 19 липня 2015 14:56

"Фенербахче" зробить все можливе, щоб пройти "Шахтар" - Перейра

"Фенербахче" зробить все можливе, щоб пройти "Шахтар" - Перейра
"Я бачу тільки один спосіб перемогти - це працювати, працювати і ще раз працювати" - Перейра

Наставник "Фенербахче" Вітор Перейра прокоментував прийдешнє протистояння його команди з донецьким "Шахтарем" в кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Ми бачимо свою гру, будуємо її і випробували в недавньому товариському матчі з "Дніпром". Ми грали в той футбол, який хочемо прищепити "Фенербахче". Однак є чимало компонентів, які нам необхідно поліпшити. У кожному разі, наш клуб рухається у напрямку рівня найкращих клубів континенту.

Як ми будемо грати з "Шахтарем" в кваліфікації Ліги чемпіонів? Я бачу тільки один спосіб перемогти - це працювати, працювати і ще раз працювати. Ми повинні добре підготуватися, щоб пройти якомога далі в турнірі. До першого поєдинку з "Шахтарем" ми, безумовно, будемо краще готові, ніж зараз. "Фенербахче" зробить все можливе, щоб пройти "Шахтар". Ми знаємо, що "гірники" - це сильна команда, але наш клуб також дуже сильний! Я думаю, це буде матч рівних суперників.

Мірча Луческу - дуже якісний тренер. У нього багато досвіду, інформації. Румунський фахівець має за плечима чудову кар'єру тренера, але це буде матч не між Луческу і Перейрою. Це буде зустріч "Фенербахче" з "Шахтарем", в якій все будуть вирішувати футболісти на полі", - заявив Вітор Перейра турецьким журналістам.

Нагадаємо, 17 липня відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

На цій стадії донецький "Шахтар" зіграє з турецьким "Фенербахче".

Зараз ви читаєте новину «"Фенербахче" зробить все можливе, щоб пройти "Шахтар" - Перейра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути