четвер, 16 квітня 2015 11:27

"Це я стільки наговорив?" - Монтелла жартував всю прес-конференцію перед "Динамо"
13

Наставник італійської "Фіорентини" Вінченцо Монтелла дебютував в єврокубках саме в Україні. В 2011-му році його "Рома" грала у Донецьку матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Шахтаря". Вийшло жахливо: "гірники" забили тричі, арбітр вилучив Мексеса наприкінці першого тайму, а Марко Борієлло не реалізував пенальті. Тепер Монтелла згадує ці події посмішкою. І взагалі виглядає набагато впевненіше.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

"Так і є. Тоді я вперше керував командою в європейському турнірі і ми зіграли з негативним результатом, - сміється італієць. - З того часу я став старшим і досвідченішим".

А же почав більше жартувати. Не дивлячись на дві поспіль поразки "Фіорентини" з рахунком 0:3 (у Серії А і Кубку Італії) Монтелла перебуває у чудовому гуморі. Деякі відповіді взагалі виглядали, як легкий стьоб над журналістами.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

"За останні кілька днів ми дуже багато говорили про наші останні невдачі. На те були свої причини з якими ми вже розібралися. Матч проти "Динамо" чудова нагода перервати цю негативну серію. На поле вийдуть найсильніші на даний момент гравці", - запевнив наставник.

Монтелла уважно слухав переклад своїх слів українською і поцікавився: "Це я стільки наговорив?". На що перекладач з гумором відповів, що в українській мові слова довші.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Напередодні прильоту команди до Києва інтернет облетіла новина про зламаний палець руки основного голкіпера "Фіорентини" Нето.

"У нас в команді є ще й інші воротарі. А також польові гравці, які постараються не пускати суперника близько до своїх воріт", - сказав італійський наставник. Журналіст продовжив цікавитися пальцем Нето.

"Я не вважаю, що повинен відповідати на всі питання", - заявив Монтелла.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Разом з наставник до журналістів прийшов капітан команди Мануель Паскуаль, який буквально напередодні продовжив контракт з клубом. Захисник відзначив у "Динамо" Ярмоленка і Ко (так і сказав).

"У киян дуже сильні лінія атаки. Нам потрібно буде зіграти дуже обережно і уважно. Як на мене, то Ярмоленка уособлює всю міць динамівської атаки".

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Після прес-конференції "Фіорентина" провела тренування на полі "Олімпійського". Відпочинок, однозначно, пішов газону на користь. Поле мало дуже здоровий вигляд.

Автор: Ірина КОЗЮПА
  Навіть автобус "Фіорентини" відповідного кольору
Навіть автобус "Фіорентини" відповідного кольору
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
  Якщо Маріо Гомес заб´є, то цей гол стане для форварда 40-м в єврокубках
Якщо Маріо Гомес заб´є, то цей гол стане для форварда 40-м в єврокубках

Журналістам дозволили подивитися перші 15 хвилин тренування. Гравці втекли подалі від камер на дальній фланг. Цікава деталь: всі голкіпери працювали без обмежень.

"Не думаю, що з Нето трапилося щось серйозне. Він працює разом з усіма і цілком готовий грати", - сказав Лука, прес-аташе "Фіорентини".

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 

На прес-конференції і тренуванні була присутня єгипетська діаспора. Або іншими словами фан-клуб Мохамеда Салаха.

"Салах заб´є "Динамо" п´ять голів", - каже один з єгиптян. Для певності показує п´ять пальців.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Додамо, що матч "Динамо" - "Фіорентина" розпочнеться о 22:05. Наш сайт вестиме текстову онлайн трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Це я стільки наговорив?" - Монтелла жартував всю прес-конференцію перед "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути