середа, 07 жовтня 2015 16:28

Це не команда рибаків: "молодіжна" збірна України зіграє з Ісландією

Завтра молодіжна збірна України зіграє свій другий матч відбору на Євро-2017. У Черкасах команда Сергія Ковальця приймає Ісландію. Наш сайт вестиме текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Збір "молодіжки" розпочався у понеділок. Ковалець викликав 24 футболістів. Сьогодні команда проведе тренування на стадіоні "Центральний" у Черкасах.

Нагадаємо, у першому матчі відбору українці поступилися Македонії, пропустивши єдиний гол на 93-й хвилині. Ісландці є лідерами нашої групи. Вони вже встигли зіграти три матчі, в яких здобули дві перемоги (над македонцями та французами) та одну нічию (проти Північної Ірландії).

 

Сергій Ковалець, наставник молодіжної збірної України

"Важливо, що гравці із задоволенням приїжджають до лав "молодіжки". На жаль, травмувався Микита Бурда. Він лікуватиметься у клубі ("Динамо" Київ). Решту викликаних на збір гравців — здорові.

Гравці збірної Ісландії мають досвід виступів у чемпіонатах Норвегії та Данії. Наш суперник грає у "дорослий" футбол. Важливо, щоб наша гра була на хорошому рівні, особливо у плані організації та дисципліни.

Матч проти Македонії мав краще завершитися для нас, але попереду у нас ще 9 матчів відбору. Основне завдання молодіжної та юнацьких збірних — це підготовка гравців до національної команди. Зараз для нас важливо показати хорошу гру і здобути максимальний результат".

 

Микола Матвієнко, захисник донецького "Шахтаря"

"Збірна Ісландії перемогла Францію і вже має сім очок. Багато хто думає, що це команда рибаків. Насправді, це досить серйозний суперник.

Хочеться перемогти і показати хороший футбол. Це дуже важливий для нас поєдинок у боротьбі за вихід на Євро.

У збірній хороша атмосфера. Вже скучили один за одним. Ми з Сашею Зінченком домовилися помінятися клубними футболками".

 

Ігор Дуць, захисник маріупольського "Іллічівця"

"Наше завдання — показати максимальний результат і показати хорошу гру. Граємо вдома і мотивація буде максимальною. Вболівальники нам допоможуть. Нам нема чого втрачати.

Ісландія в останні роки досягла прогресу у футболі. Думаю, що команда грає у силовий футбол, тому нам потрібно буде організовано зіграти у захисті і креативно в атаці.

Що стосується поразки від македонців, то дуже неприємно пропускати м´ячі в кінці матчу. Гра була рівною, з великою кількістю боротьби. Можливо, трохи хвилювалися, адже це був перший матч відбору. Але ми нікого не боялися і грали агресивно. Просто пропустили на останніх хвилинах. Мабуть, не вистачило концетрації. У наступних матчах будемо виправлятися.

Гравці "молодіжки" добре знають один одного. Ми грали разом на різних рівнях, перетиналися у клубах, знаємо можливості, сильні та слабкі сторони один одного. Тому проблеми зіграності в нас нема.

"Іллічівець" - це команда з історією, яка грала у прем´єр-лізі. Рівень першої ліги дуже серйозний. Все залежить від нашої якості і гри. А тренери вже вирішують кого викликати у збірну".

 

Богдан Сарнавський, воротар донецького "Шахтаря"

"Матч проти македонців дивився по інтернету. Загалом, гра була рівною. Розібрали її коли команда повернулася до Києва. Зробили висновки, а тепер треба рухатися вперед. Наша мета — це вихід на Євро.

Ісландія - не простий соперник. Їм вдалося обіграти Францію. Але я впевнений, що ми не слабші. Не знаю, якого воротаря тренерський штаб випустить у стартовому складі. В будь-якому разі потрібно буде попрацювати, щоб не пропустити голів.

Вдячний Містеру (Мірча Луческу) за довіру та наданий ігровий час у матчах "Шахтаря". Хочеться, щоб у збірній також не пропускав.

У збірну всі приїжджають з великою радістю. Ми всі один одного добре знаємо і підтримуємо зв´язок".

Додамо, що 13 жовтня українці зіграють на виїзді з Францією.

Зараз ви читаєте новину «Це не команда рибаків: "молодіжна" збірна України зіграє з Ісландією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути