вівторок, 13 жовтня 2015 10:55

"Якщо гратимемо так, як проти Іспанії, Євро нікуди не дінеться" - Грачов

"Якщо гратимемо так, як проти Іспанії, Євро нікуди не дінеться" - Грачов
Усі можливі суперники збірної України визначаться сьогодні ближче до опівночі ffu.org.ua

Учора футбольна збірна України програла останній матч відбору на Євро-2016. Наші у Києві поступилися Іспанії – 0:1. Тепер на підопічних Михайла Фоменка очікують стикові поєдинки.

"З такою грою збірній України не варто боятися стикових матчів у плей-офф", – каже колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов. – Виявляється, ми цілком можемо грати першим номером і в нас це непогано виходить. Загалом учорашня гра – один із найкращих матчів збірної України в останні кілька років. Наші не закривалися на своїй половині поля, а сміливо відповідали атакою на атаку іспанців. Вважаю, що на нічию ми награли. Мали масу гольових моментів. Ніхто не випадав із гри. Шкода, що Гармаш ще не набрав належної форми й не міг показати себе в усій красі. Денису не щастить останнім часом, але за потенціалом це найсильніший наш гравець".

Грачов каже, що у листопадових матчах на виліт не буде суперника рівня збірної Іспанії.

"Де Хеа творив дива і саме його гра завадила нам зрівняти рахунок. Коли в другому таймі наші затисли іспанців, Дель Боске випустив на поле Мату й Альбу й уміло "засушив" гру. І навіть у таких умовах наші створювали серйозні гольові нагоди. В матчах плей-офф наші нікого боятися не будуть. Жодна збірна з тих, що можуть нам потрапити, не має потенціалу "фурії рохи". Якщо ми не забили сьогодні, то обов'язково надолужимо у матчах на виліт. Нещасливі традиції рано чи пізно мають здатність ламатися. Якщо Україна діятиме з такою ж самовіддачею, то нікуди Євро від нас не дінеться, – вважає експерт.

Усі можливі суперники збірної України визначаться сьогодні ближче до опівночі. Жеребкування – 18 жовтня. Матчі – 12-14 та 15-17 листопада

Зараз ви читаєте новину «"Якщо гратимемо так, як проти Іспанії, Євро нікуди не дінеться" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути