вівторок, 07 червня 2011 14:50

Екс-голкіпер київського "Динамо" хоче грати в пляжний футбол

Екс-голкіпер київського "Динамо" хоче грати в пляжний футбол

Відомий голкіпер Олександр Філімонов висловив бажання спробувати свої сили у пляжному футболі, повідомив у вівторок на прес-конференції в РИА Новости президент ПФК "Локомотив" Віталій Погодін.

Філімонов - шестиразовий чемпіон Росії у складі московського "Спартака", але найбільше запам'ятався вболівальникам завдяки курйозному голу в матчі зі збірною України, який не пустив росіян на чемпіонат Європи-2000. Деякий час також виступав за київське "Динамо". Завершив свою професійну кар'єру в "великому" футболі в 2010 році в узбецькому клубі "Локомотив".

"Нещодавно ми зустрілися з Олександром на футбольному матчі парламентаріїв, і він висловив бажання спробувати себе в пляжному футболі, - розповів Погодін. - Поки ми не встигаємо його заявити (на перший етап чемпіонату Росії), а далі - подивимося. Нам би дуже хотілося, щоб у нього вийшло. За своїми даними він дуже підходить".

Погодін підкреслив, що в разі приходу в команду Філімонова вийде "ще одне красиве зіткнення пляжного і великого футболу". Кольори ПФК "Локомотив" захищає Олексій Смертін, який став у його складі чемпіоном країни.

"Ми запросили Олексія не в якості весільного генерала, він реально допомагає і на полі, і поза ним", - відзначив президент клубу.

Чемпіонат Росії з пляжного футболу стартує 8 червня на стадіоні пляжних видів спорту "Янтар" у Строгино (район Москви). 

Зараз ви читаєте новину «Екс-голкіпер київського "Динамо" хоче грати в пляжний футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути