неділя, 10 квітня 2016 20:13

Джошуа нокаутував Мартіна і здобув титул IBF

Джошуа нокаутував Мартіна і здобув титул IBF

Олімпійський чемпіон Лондона-2012 Ентоні Джошуа (16-0, 16 КО) з Великобританії легко нокаутував американця Чарльза Мартіна (23-1-1, 21 КО) в другому раунді і відібрав в того пояс чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF.

Всього декілька хвилин і два точні удари справа знадобилося Ентоні Джошуа (16-0, 16 КО), щоб розібратися з Чарльзом Мартіном (23-1-1, 21 КО) і стати новим володарем поясу IBF в суперважкій ваговій категорії.

26-річний Джошуа вельми упевнено провів стартовий раунд, активно діяв правою рукою, тоді як Мартін виглядав відверто розгубленим. Вже в наступній трихвилинці точний правий прямою від англійця послав чемпіона в нокдаун, а коли Мартін піднявся, то подальший удар справа знов відправив його на настил рингу.

Хоча американський боксер зміг звестися на ноги, рефері вирішив, що він зробив це після рахунку "10" і зафіксував перемогу Ентоні Джошуа нокаутом в другому раунді. Нагадаємо, що Мартін здобув свій чемпіонський пояс IBF в січні цього року, отримавши перемогу технічним нокаутом в бою за вакантний титул над українцем В'ячеславом Глазковим (21-1-1, 13 КО).

У листопаді після перемоги над Володимиром Кличком пояс належав британцеві Тайсону Фьюрі, але той відмовився від титулу.

- Мій молодший брат Ентоні Джошуа, вітаю! Тепер я офіційно можу називати тебе чемпіоном! Ласкаво просимо в світ викликів і насолоджуйся цим шляхом! — написав Кличко в Твіттері після перемоги Джошуа.

Зараз ви читаєте новину «Джошуа нокаутував Мартіна і здобув титул IBF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути