неділя, 17 листопада 2013 11:31

"Дніпро" не підтримав пропозицію реанімації "Арсенала"

"Дніпро" не підтримав пропозицію реанімації "Арсенала"
"Дніпро" вимагає неухильно дотримуватися регламенту. Фото: fcdnipro.ua

Київський "Арсенал" повинен бути виключений з чемпіонату України з футболу сезону 2013-2014 років. Таку заяву зробив ФК "Дніпро" (Дніпропетровськ) 16 листопада.

"Сьогодні в засобах масової інформації була поширена новина про те, що футбольний клуб "Дніпро" нібито готовий зіграти матч 16 - го туру чемпіонату України з футболу проти київського" Арсеналу ", що не відбувся. У зв'язку з цим ФК "Дніпро"офіційно заявляє, що він не має наміру порушувати регламент змагань серед клубів прем'єр-ліги, згідно з яким футбольний клуб "Арсенал" повинен бути автоматично виключений з числа учасників змагань з причини повторної неявки на гру чемпіонату України", - йдеться в заяві на офіційному сайті клубу в суботу.

Нагадаємо, 15 листопада в ЗМІ з'явилася інформація, що власники клубів української прем'єр-ліги підтримали пропозицію президента "Шахтаря" Ріната Ахметова фінансово підтримати футбольний клуб "Арсенал" (Київ), щоб він міг дограти нинішній чемпіонат України. За інформацією, усунуть і порушення регламенту, у зв'язку з яким "Арсенал" має бути знятий зі змагань за неявку на матчі чемпіонату країни. Зокрема, "Дніпро" згоден переграти матч 16-го туру в інший час.

"У власника "Арсеналу" є три дні, щоб визначитися , хочуть вони грати в чемпіонаті країни чи ні. Клуби погодилися дати грошей на те, щоб команда дограла чемпіонат в тому складі учасників, з яким починала. Тепер слово за київським клубом", - повідомив Ахметов після зустрічі президентів клубів.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" не підтримав пропозицію реанімації "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути