середа, 06 березня 2013 14:49

"Для мене "Арсенал" був, як валіза без ручки" - Рабинович

"Для мене "Арсенал" був, як валіза без ручки" - Рабинович
Рабинович і раніше господар "Арсенала". Фото: segodnya.ua

Відомий бізнесмен Вадим Рабинович сьогодні на прес-конференції в Києві розказав про те, що досі залишається власником футбольного клубу "Арсенал".

"У мене з футболом немає ніяких проблем. Зараз співпрацюю з паном Онищенко, але він у мене ще нічого не купував. Клуб мій особистий, і документи мої, і директор мій. Але є тверда домовленість, що він хоче забрати клуб. Тому даю йому можливість працювати, навіть формувати новий колектив", - уточнює бізнесмен. - Не маю з ним жодних суперечностей, і ніяких грошей з пана Онищенка я брати не буду. Бо вже таке про себе прочитав, ніби хочу від 40 до 300 мільйонів".

Вадим Рабинович пояснює, що передає Онищенку клуб з боргами, які на 1 січня коливаються в районі 5 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рабинович віддасть Онищенку ФК "Арсенал" безкоштовно

"І ще з контрактами гравців, більше як на вісім мільйонів, - зазначає він. - Жодних інших боргів в клубі я йому не передаю. Великий гривневий позиковий борг банку, який лежить на клубі, я забираю на себе. І відразу це сказав Онищенку. Ще раз кажу - є тільки борг із зарплатні, який дещо виріс станом на лютий. Я вважаю, що Онищенко вже президент клубу, але потенційний. Навпаки, це я його затягую в цю страшну футбольну справу. Тому що він ще не розуміє наскільки це затягує і як складно це потім кинути".

Бізнесмен каже, що з футболом зав'язав.

"Що мене спонукало? Знаєте, як в старому анекдоті про валізу без ручки -і кинути шкода і нести важко. Футбол на сьогодні дуже затратний і серйозний механізм. В ньому повинні приймати участь ті, хто мають відношення до влади. Тому, що на цьому потрібно заробляти. А, ті хто не мають влади, не можуть його утримувати. Тому на сьогодні побудувати серйозний футбольний клуб в Києві не зможу. Чи зможе це зробити Оніщенко, я не знаю. Сподіваюсь, що в нього більше можливостей. Він цікавиться футболом. Ми багато говорили, бачу що він думає. Якщо те, що він думає, станеться, це буде дуже цікаво", - каже Рабинович.

Нагадаємо, що в понеділок, 4 березня, на Вадима Рабиновича було скоєно замах. В машину бізнесмена кинули вибуховий пристрій.

Зараз ви читаєте новину «"Для мене "Арсенал" був, як валіза без ручки" - Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути