середа, 07 листопада 2012 15:55

"Динамо" завжди потрібно думати про три очки. Навіть, якщо нам протистоятиме "Барселона" - Бетао

"Динамо" завжди потрібно думати про три очки. Навіть, якщо нам протистоятиме "Барселона" - Бетао
Бетао відзначив командні дії гравців "Динамо" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Футболісти київського "Динамо" Андрій Ярмоленко та Бетао прокоментували нічию з "Порту" у матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми добре знаємо "Порту", а вони — нас, тому ніяких сюрпризів у матчі не було, - каже Андрій після гри. - Думаю, нічия влаштувала гостей. Вболівальник? Не можна сказати, що ми б обов'язково забили гол у тій атаці, але люди роблять такі речі не від великого розуму. А вболівальникам дякуємо за підтримку. Глядачі прийшли на стадіон у не найкращу футбольну погоду. Шкода, що не вдалося їх потішити перемогою."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рівна гра була, тому цей рахунок по грі" - Хачеріді

Як завжди життєрадісний Бетао пояснив, чому гравці "Динамо" почали активніше спілкуватися з журналістами у мікст-зоні. Нагадаємо, напередодні з'явилася інформація, що УЄФА може оштрафувати гравців команди за небажання говорити з репортерами.

"Може причина у тому, що зараз на дворі холодно, а тут (у змішаній зоні) тепло. Штрафи? Ні, я нічого про це не чув. У нас демократія. Хто хоче, той спілкується з пресою. Чому я зупинився у мікст-зоні? Дружини зараз немає у Києві, тому я нікуди не поспішаю (сміх присутніх).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба більше працювати, щоб забивати голи" - Ярмоленко

Сьогодні було дуже багато боротьби у матчі. Щодо гри "Динамо", то я б відзначив командні дії гравців. Наступний матч ми зіграємо з ПСЖ вдома, а потім поїдемо у Загреб. Нам завжди потрібно думати про три очки. Навіть, якщо нам протистоятиме "Барселона", - зазначив Бетао.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Порту" закінчився унічию — 0:0. Після чотирьох турів групового етапу "дракони" вже забезпечили собі вихід у 1/8 фіналу турніру. Кияни зберігають теоретичні шанси на вихід з групи.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" завжди потрібно думати про три очки. Навіть, якщо нам протистоятиме "Барселона" - Бетао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути