субота, 29 серпня 2015 18:42

"Динамо" зараз на рівні "Челсі" - Луческу

"Динамо" зараз на рівні "Челсі" - Луческу
Мірча Луческу. Фото: shahtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу на прес-конференції після матчу із запорізьким "Металургом", торкнувся і теми Ліги чемпіонів. Зокрема, румунський наставник оцінив групу київського "Динамо".

"Не думаю, що "Динамо" буде легше в Тель-Авіві, як це здається. Команди з Ізраїлю досить добре грають удома. В "Маккабі" більш технічні футболісти.

Напевно, поки не той "Порту" - все-таки він програв чемпіонат. Не знаю, можливо, вони потребували грошей і продали п'ятьох футболістів: Данило, Алекса Сандро, Джексона Мартінеса, Куарежму, Каземіро. Київське "Динамо" повинно використати цю ситуацію, тому що не так легко з іншими футболістами створити новий гарний, конкурентноспроможний колектив.

І "Челсі" - команда, яка зазвичай не веде гру і диктує умови, а добре обороняється і чекає своїх моментів в контратаках. Я думаю, що "Динамо" в своєму нинішньому стані приблизно на рівні "Челсі". Тому вважаю, що у киян хороші шанси битися за перші два місця ", - цитує Луческу офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, що вже з'явилося точний розклад матчів "Динамо" і "Шахтаря" в Лізі чемпіонів. Донецький клуб починає свій шлях у плей-офф в Мадриді проти "Реала", а кияни прийматимуть вдома португальських "драконів".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зараз на рівні "Челсі" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути