субота, 07 квітня 2012 20:41

"Динамо" доведеться довго чекати, щоб узяти три очки на "Донбас Арені" - Срна

"Динамо" доведеться довго чекати, щоб узяти три очки на "Донбас Арені" - Срна
Даріо Срна сподівається завоювати з командою золоті нагороди в чемпіонаті й Кубку країни. Фото: sportivno.net

Київське "Динамо" ще не скоро зможе здобути перемогу над донецьким "Шахтарем" на їхньому полі.

Так сказав капітан команди "гірників" Даріо Срна в ефірі телеканалу "Футбол".

Надважким видався матч із "Динамо", але для вас усе закінчилося щасливо. Чи можна сказати, що сьогодні було два різні тайми?

"Шахтар" грав дуже добре, коли був нічийний рахунок на полі. Створили кілька хороших моментів. Із перших хвилин показали відкриту гру дома. Я вітаю всіх футболістів, уболівальників. "Динамо" приїхало сюди мабуть оборонятися. Але "Шахтар" завжди грає дома у відкритий, професіональний футбол. Ми сьогодні показали дуже хорошу, чемпіонську "шахтарівську" гру".

Два різних тайми було на полі. Чи можна сказати, що те видалення вам серйозно допомогло?

"Не здаю, до чого тут цей скандал і навіщо його робити. Якщо в Гармаша була перша "жовта" і друга, бо зайшов за поле. За таке взагалі відразу дають картку. Схожий приклад стався з Едуардо в Маріуполі, коли він зайшов за поле й отримав "жовту". Тому я не знаю, можливо, їх не влаштовує нормальне суддівство. Однак я вітаю і їхню команду, вони також хотіли сьогодні перемогти. Але їм доведеться ще дуже довго чекати, щоб узяти три очки на "Донбас Арені".

Була чоловіча боротьба сьогодні на полі?

"Була боротьба, були емоції, був чудовий футбол, два голи показали. Думаю, ми заслужили виграти три очки. Зараз треба дивитися вперед. Нас очікує дуже важка гра в Запоріжжі. І в чемпіонаті, і в Кубку постараємося здобути золоті медалі".

Що вам сказав містер на перерві? У чому варто було додати, щоб дотиснути "Динамо"?

"Він сказав, що нам треба лише терпіння. Що ми обов'язково заб'ємо гол, адже "Динамо" не зможе в 10-х стільки бігати, як ми. Так воно і сталося. Один момент, другий, третій - забили. Потім чекали, грали на контратаках, поки "Динамо" атакувало. Загалом результатом задоволені й вітаємо всіх".

Нагадаємо, у центральному матчі весняної частини сезону української прем'єр-ліги донецький "Шахтар" на переповненій "Донбас Арені" переміг київське "Динамо" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" доведеться довго чекати, щоб узяти три очки на "Донбас Арені" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути