четвер, 01 серпня 2013 17:34

"Динамо" презентувало новачка-стилягу Драговича
24

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" офіційно презентувало свого новачка — австрійського захисника Александара Драговича. Наставник команди Олег Блохін вручив новоспеченому динамівцю футболку з номером "6".

"Вітаю!" - сказав Олег Володимирович своєму підопічному.

"Я дуже радий стати гравцем такого великого клубу, як "Динамо". - каже Драгович. - Поряд зі мною сидить тренер високого рівня, який колись був дуже хорошим футболістом. Я буду його слухати і вчитися у нього. Хочу приносити користь "Динамо" протягом п'яти років, на які я підписав контракт з клубом."

"Ми багато разів переглядали Драговича, - говорить генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе. - Навіть грали проти "Базеля" на підготовчому зборі в Іспанії. Це молодий і перспективний футболіст. У майбутньому він буде одним із кращих захисників Європи, але все залежить від його роботи.

Не так легко було підписати Драговича. На нього претендували кілька європейських клубів, але ми були дуже наполегливими і тепер презентуємо його як гравця "Динамо".

Відзначимо, що 22-річний уродженець Відня спілкувався сербською мовою. Селекціонер "Динамо" Берислав Станоєвич допомагав з перекладом. Александар зізнався, що з нетерпінням чекає на уроки російської мови. Футболіст хоче її вивчити, щоб вільно спілкуватися з партнерами по команді.

Футболіст справив враження скромного хлопця з гарним почуттям гумору і відчуттям смаку. Особливо журналісти відзначили сріблясті кеди з шипами.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" презентувало новачка-стилягу Драговича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути