субота, 06 квітня 2013 14:59

"Динамо" втратило Кранчара до кінця сезону

"Динамо" втратило Кранчара до кінця сезону
"Я всім задоволений у "Динамо" - Кранчар ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Хорватський легіонер київського "Динамо" Ніко Кранчар, який зараз перебуває в лазареті команди з пошкодженням коліна, зможе приступити до тренувань орієнтовно в середині травня, і, найімовірніше, не допоможе віце-чемпіонам України в іграх нинішнього сезону. Про це сам футболіст розповів в інтерв'ю хорватському виданню Sportske novosti.

За словами гравця, зараз він знаходиться в Загребі, а процес реабілітації почнеться після повернення у Києві.

"Згідно з прогнозами я зможу повернутися до тренувань через місяць-півтора - десь в середині травня. Травма виявилася несерйозною. Мова йде про розтягнення зв'язок, а не їхній розрив. Але я навряд чи буду готовий до гри збірної проти Шотландії 7 червня з причини занадто довгої перерви", - повідомив 27-річний півзахисник киян.

Він також висловив надію на те, що ще принесе чимало користі своєму нинішньому клубу.

"Я всім задоволений у "Динамо". Так, сезон видався не таким успішним, як очікувалося, але всі інші умови просто супер. Думаю, кращі мої ігри ще попереду. Я ніколи не відрізнявся високою швидкістю, а завжди робив акцент на передачі. С іншого боку я шість років відіграв в Англії, де продемонстрував, що мої фізичні кондиції відповідають вимогам сучасного футболу", - підкреслив Кранчар.

Нагадаємо, хорватський півзахисник віце-чемпіонів України отримав травму в грі за національну збірну у відбірному матчі ЧС-2010 проти сербів. Сезон в Прем'єр-лізі України завершується 26 травня. Таким чином, Кранчар навряд чи допоможе "Динамо" у нинішньому сезоні.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втратило Кранчара до кінця сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути