пʼятниця, 18 серпня 2017 01:08

"Динамо" залишає батьківщину Роналду без забитих голів

"Динамо" залишає батьківщину Роналду без забитих голів
Хачеріді не допоможе "Динамо" в матчі-відповіді проти "Марітіму". Фото: dynamomania.com

Київське "Динамо" зіграло внічию 0:0 перший матч останнього раунду відбору Ліги Європи із португальським "Марітіму" з міста Фуншал, батьківщини Криштіану Роналду.

Гра розпочалася із кількох спроб Ярмоленка загострити ситуацію на правому фланзі атаки киян. Господарі поля відповіли ударом Валенте. Однак Коваль був уважний. На 23-й хв. Гармаш гарно навісив на голову Мбокані, але удар в останнього не вийшов. Кінець тайму пройшов в атаках київського "Динамо". Ярмоленко не зумів скористатися з пасу Мбокані. Ще кілька разів гості потрапляли в офсайд.

На 52-й хв. намагався пробити через себе Ярмоленко, але не влучив по м'ячу. Ще за 7 хв. небезпечно бив Гармаш, але голкіпер суперників витягнув м'яч з-під поперечини. Створити щось суттєвіше кияни не могли. Українці не здатні були зв'язати комбінаційну гру. Втім на 79-й хв. після подачі Ярмоленка небезпечно бив Мбокані, але точно в руки Шарлесу.

За кілька хвилин до кінця гри заробив вилучення Хачеріді. Тепер не зможе взяти участь у грі-відповіді в Києві, яка відбудеться за тиждень, 24 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Більше не хочу зв'язуватися з "Динамо" - вихованець клубу

"Динамо": Коваль – Морозюк, Віда, Хачеріді, Кадар – Сидорчук, Буяльський (Шепелєв, 89) – Ярмоленко, Гармаш (Кравець,89), Гонсалес (Циганков, 72) – Мбокані.

"Марітіму": Шарлес – Бебето, Жуніор, Сантос, Мартінш – Гамбоа (Клебер,79), Шен, Бесса – Валенте, Эвертон (Піньо, 62), Пікеті (Ібсон,73).

Попередження: Гармаш, Гамбоа, Кадар, Сидорчук, Ярмоленко, Хачеріді, Шен, Перейра

Вилучення: Хачеріді

"Олександрія" в гостях в рамках плей-оф раунду Ліги Європи зіграла внічию з білоруським БАТЕ.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" залишає батьківщину Роналду без забитих голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути