четвер, 05 листопада 2015 11:12

"Динамо" може. Бракує досвіду і запасних рівня "Челсі"

"Динамо" може. Бракує досвіду і запасних рівня "Челсі"
fcdynamo.kiev.ua

У середу вранішній випуск англійської газети "Таймс" точно вказав стартовий склад, у якому "Динамо" вийде ввечері на матч Ліги чемпіонів проти "Челсі". Хоча напередодні Сергій Ребров намагався старанно "шифруватися". Навіть висловив претензії журналістам, які запитували його про тих, кого він випустить на поле. Те, що лондонські журналісти, яких не запідозриш у надмірній увазі до чемпіонату України, легко вгадали склад гостей, було зумовлено не винятковою кваліфікацію місцевих футбольних оглядачів. Просто особливого вибору у тренерів "Динамо" не було.

Інша річ – "Челсі". Команда запакована двома десятками гравців найвищого світового рівня. Тож тренер Жозе Моуріньйо міг досхочу мудрувати із вибором тактики на гру. Можливо, і Ребров би намудрував, якби у нього були такі гравці у такій кількості.

За таких умов господарі поля з перших хвилин показали динамівцям "прем'єр-лігу", продемонструвавши, як саме прийнято грати у найсильнішому чемпіонаті планети. Гості були змушені розглядати те, що їм показували, ледве встигаючи передихнути після чергової атаки "синіх". Забувши про напад, кияни стараннно відбивалися, очікуючи поки суперник втомиться грати так швидко. Не дочекалися – прикрий мяч у свої ворота підбив підсумок першої половини гри.

У другій же половині ми побачили цілком рівний футбол двох команд, гідних одна однієї. Атака йшла на атаку і хотілося вірити, що ми досягли бажаного – граємо на рівних у гостях із чемпіоном Англії і навіть створюємо моменти. А тут ще лондонці не забивають із стопроцентних позицій, а їх голкіпер Бегович помиляється – 1:1. Коли ж згадати, що м´яч у відповідь забив той самий Драгович, який перед тим поцілив у свої ворота, той самий Драгович, який забиває один раз на рік, подумалося, що ось воно! Що перемога поруч – варто лише трохи додати!

Та поки динамівці святкували свій забитий мяч, у "Челсі" пройшла заміна. На поле вийшов лідер атаки збірної Бельгії Азар та один з найкращих нападників збірної Іспанії Педро. Нічого собі запасні! За усієї поваги до запасних "Динамо", їхній рівень нижче. Саме ці дві заміни і принесли перемогу "Челсі" разом із певною розгубленістю гостей. Нам не вистачило елементарного досвіду. та холоднокровності (з тої ж причини). В результаті – 1:2.

Який висновок? Гравців рівня Азара та Педро, а також іще двох десятків челсійців, у найближчі роки не буде у "Динамо" не те що на лаві запасних, а й у основному складі. Значить, треба щось придумати. Гра у Лондоні показала, що ми можемо. Не вистачає лише досвіду і запасних гравців такого класу, як у "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" може. Бракує досвіду і запасних рівня "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути