понеділок, 02 листопада 2015 16:15

"Динамо" і "Шахтар" дізналися арбітрів на матчі Ліги Чемпіонів

"Динамо" і "Шахтар" дізналися арбітрів на матчі Ліги Чемпіонів

Комітет арбітрів УЄФА визначився з суддями на матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів.

На поєдинку, який відбудеться на лондонському "Стемфорд Брідж" між "Челсі" та київським "Динамо", працюватиме бригада на чолі з 38-річним чеським інженером Павелом Краловецом.

Допомагати Краловецю будуть Роман Слишко (Словаччина) і Мартін Вілчек (Чехія). Додаткові асистенти за воротами - Петро Арделян та Міхал Патак. Четвертий арбітр - Томаш Мокруш. Усі з Чехії.

Краловець вже одного разу обслуговував матч за участі "Динамо". Сталося це в груповому турнірі Ліги чемпіонів 2012/2013 рр., коли українська команда поступилася на виїзді "Порту" - 2:3.

Арбітр матчу "Шахтар" - "Мальме" у Львові - 35-річний Овідіу Хацеган. Асистенти арбітра - Октавіан Шовре та Себастьян Георге, додаткові асистенти - Олександру Тудор і Себастьян Кольцеску, резервний арбітр - Раду Гингуляк. Усі представляють Румунію.

Не так давно, 9 жовтня 2015 року, Хацеган обслуговував матч між збірними Македонії та України (0:2). Зустрічався арбітр і з донецьким клубом. У 2013 році румунський арбітр працював на матчі Ліги чемпіонів "Реал" Сосьєдад - Шахтар (0:2).

Нагадаємо, на цьому тижні українські команди зіграють у Лізі чемпіонів. У вівторок у Львові "Шахтар" прийме "Мальме", а в середу в Лондоні "Динамо" зіграє з "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" дізналися арбітрів на матчі Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути