понеділок, 01 квітня 2013 18:53

"Циганик розпалює ворожнечу між Заходом і Сходом країни" - Палкін

"Циганик розпалює ворожнечу між Заходом і Сходом країни" - Палкін
"Циганик ненавидить все пов'язане з "Шахтарем" - Палкін ФОТО: fanat.ua

Ведучий програми "Профутбол" на телеканалі 2+2 Ігор Циганик замість об'єктивного аналізу матчів української Прем'єр-ліги займається провокаціями і розпалюванням ворожнечі між Заходом і Сходом країни.

Таку думку на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook висловив генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін. Коментуючи репортаж телепередачі про матч "гірників" з львівськими "Карпатами", а також обговорення гри в студії, менеджер чемпіонів України підкреслив, що в Україні "існують не тільки упереджені судді, але і заангажовані журналісти".

"Маю на увазі Ігоря Циганика, який коментував цю зустріч, а потім активно модерував її обговорення. Те, що він ненавидить все пов'язане з "Шахтарем" і всіляко намагається очорнити будь-які дії нашої команди і клубу, - це факт, добре відомий футбольній громадськості України. Але на цей раз пан Циганик перевершив себе. Вилучення львівських футболістів були стовідсотковими, що можна легко зрозуміти, вивчивши відеоповтори. А Циганик наполягав на тому, що "суддя зіпсував свято", - написав Сергій Палкін.

Він додав, що коментарі ведучого зазначеної аналітичної передачі є однобокими.

"Скажімо, його слабо цікавить момент, чи був гол, зарахований у ворота "Шахтаря"? Або чи був пенальті, коли збили Луїса Адріано? Або що означає для "Шахтаря" вилучення Тейшейри, одного з провідних наших гравців, перед матчем з "Динамо"? Просто все це не вкладається в концепцію Циганика. Мені здається, що його стиль: провокація, розпалювання ворожнечі між Заходом і Сходом країни", - резюмував генеральний директор "Шахтаря".

Нагадаємо, в суботу у Львові чемпіони України здобули важку перемогу над місцевими "Карпатами" 2:1. М'ячі у переможців забивали Алекс Тейшейра та Ярослав Ракицький.

Зараз ви читаєте новину «"Циганик розпалює ворожнечу між Заходом і Сходом країни" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути