субота, 21 квітня 2012 14:38

Цуренко програла Макхейл у першому матчі Кубка Федерації

Сьогодні, 21 квітня, у Харкові в Superior Golf & Spa Resort стартував матч плей-офф Кубка Федерації між збірними України та США.

Збірну Україну представлятимуть Леся Цуренко, яка займає у світовому рейтингу 110-е місце, Еліна Світоліна (171), Людмила Кіченок (366) і Надія Кіченок (475).

За команду США виступатимуть екс-перша ракетка світу, а нині дев'ятий номер світового рейтингу, 13-ти кратна чемпіонка турнірів Великого шолома Серена Вільямс, Крістіна Макхейл (36), Слоан Стівенс (77) і Лізель Хубер (1-парний розряд).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серена Вільямс годувала лебедів у Харкові

Звичайно, надія вмирає останньою, але враховуючи різницю в класі тенісисток, важко розраховувати на перемогу українок, щоб залишитися в еліті світового тенісу. 21 квітня - перший ігровий день матчу Україна - США. В цей день будуть зіграні перші поєдинки в одиночному розряді.

Першими на корт вийшли лідер української команди 22-річна Леся Цуренко (110) і 19-річна американка Крістіна Макхейл (36). Українка поступилася в трьох партіях з рахунком 1:6, 6:4, 3:6.

Матч тривав 2 години 14 хвилин. Леся зробила чотири брейка, але сім разів упустила свою подачу. В пасиві обох тенісисток по 6 подвійних помилок, але при цьому американка один раз подала навиліт. За рахунок своїх активних дій Макхейл виграла вдвічі більше м'ячів - 15 проти 8 у Цуренко, а невимушених помилок допустила менше - 48 проти 69 в українки. Тенісистки грали між собою вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна зіграє з Сереною Вільямс: результати жеребкування Кубка Федерації

Таким чином, американки повели в рахунку 1:0.

Наступними на корт вийдуть у другому одиночному матчі 17-річна Еліна Світоліна (171) проти 30-річної Серени Вільямс (9).

 

Зараз ви читаєте новину «Цуренко програла Макхейл у першому матчі Кубка Федерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути