середа, 18 травня 2011 10:56

Четверо українських тенісистів потрапили до основи "Ролан Гаррос"

Четверо українських тенісистів потрапили до основи "Ролан Гаррос"

Перша ракетка України Олена Бондаренко не змогла виграти свій стартовий матч у нинішньому сезоні, повідомляє "Сегодня". Нагадаємо, через травму вона не грала у турі більше семи місяців. На жаль, взяти улюблений грунт з наскоку не вийшло. У 1/16 фіналу турніру в Страсбурзі ($ 220 тисяч) Бондаренко програла француженці Форец - 4:6, 1:6.

Далі - основа "Ролан Гаррос". Туди ж в останній момент вскочила її молодша сестра Катерина. Ще шестеро українок розпочнуть з кваліфікації: Цуренко (№ 126 в рейтингу WTA), Савчук (150), Бейгельзімер (186), Лужанська (190), Коритцева (№ 200) і Cвітоліна (394), що отримала wild card за перемогу на юніорському Гарросі -2010.

У чоловічій частині відбору вчора успішно стартував Марченко (№ 4 посіву), який обіграв казаха Корольова - 7:6, 6:1. Далі у Іллі - росіянин Кузнєцов. В основу у чоловіків безпосередньо потрапили двоє українців - Сергій Стаховський та Олександр Долгополов. Обидва в Париж не поспішають і дружно вийшли в 1/8 фіналу турніру в Ніцці (Стах вчора обіграв росіянина Габашвілі - 7:6, 6:3).

Місце в чвертьфіналі 400-тисячника Олександр розіграє у матчі проти іспанця Ріба, а Сергій - зі своїм старим знайомим, голландцем Хаасе, якого він нещодавно обігравав в Кубку Девіса.

Зараз ви читаєте новину «Четверо українських тенісистів потрапили до основи "Ролан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути