пʼятниця, 04 червня 2010 12:39

Черновецький запропонував Рабиновичу місце для стадіону

Черновецький запропонував Рабиновичу місце для стадіону

Після товариського матчу збірної журналістів "МЕДІА" та вболівальників проти столичного "Арсеналу" відбулася післяматчева прес-конференція за участю президента столичного клубу Вадима Рабиновича, головного тренера Юрія Бакалова, начальника команди Олександра Томаха, капітана команди Віталія Реви і заступника голови Київської міськдержадміністрації Віталія Журавського.

Останній вручив Вадиму Рабиновичу вітальну грамоту київського міського голови Леодіна Черновецького за вагомі спортивні успіхи. У ній, зокрема було побажання бачити гравців "Арсеналу" у складі національної збірної на Євро-2012. Президентові клубу був також вручений нагрудний знак пошани. Цієї ж нагороди удостоївся і віце-президент "Арсеналу" Віктор Головко.

"Нам приємно, що про нас думають, складно одним боротися, - сказав Вадим Рабинович. - Позитивні зміни я побачив кілька днів тому на зустрічі з Леонідом Черновецьким, де він офіційно запропонував нам ділянки для будівництва стадіону. Ми також офіційно подали заявку на це місце. І якщо все буде в порядку, то в найближчі дні ми вже отримаємо майданчик під будівництво. Це для мене найголовніше".

Де конкретно будуватиметься арена, Вадим Рабинович не сказав.

"Якщо скажемо про місце, то наврочимо. Там є метро, київське".

Про ситуацію з гравцями, які можуть поповнити ряди "Арсеналу" розповів Юрій Бакалов.

"Поки не підписаний контракт, немає сенсу називати когось за прізвищами. Але ведуться переговори з рядом футболістів, там є різні імена, деякі добре вам знайомі. Але гравців однозначно не буде дуже багато, для кількості ми гравців брати не будемо, тільки для якості."

Не оминув увагу тренера і факт переходу в "Металіст" Андрія Воробея.

"У якійсь мірі це втрата для команди. Думаю, що Андрій не найгірші роки провів в "Арсеналі", досяг певних успіхів. Забив 100-й гол, вийшов на той рівень, на якому ми всі його пам'ятаємо. Йому можна тільки побажати здоров'я, голів забитих (звичайно, не "Арсеналу"), ну і подальших успіхів".

Тема спарингів, за словами наставника зараз не є актуальною, адже команда тільки вийшла з відпустки. Зі спарингами питання буде вирішено тоді, коли мине певний час і в команди буде інша функціональна готовність.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький запропонував Рабиновичу місце для стадіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути