вівторок, 11 вересня 2012 12:16

Чарр має намір опротестувати результат бою з Віталієм Кличком

Чарр має намір опротестувати результат бою з Віталієм Кличком
Чарр протримався проти Кличка чотири раунди. Фото: reuters.com

Німецький боксер Мануель Чарр подав у Всесвітня боксерська рада (WBC) офіційний протест проти рішення рефері під час поєдинку проти Віталія Кличка, повідомляє Укрінформ.

"Компанія Diamondboy Promotion подала від імені боксера Мануеля Чарр офіційний протест у WBC проти рішення рефері в поєдинку проти українця Віталія Кличка", - вказується в прес-релізі менеджерів німецького спортсмена.

На їхню думку, рішення рефері про зупинку бою в четвертому раунді було прийнято "проти правил". "За день до матчу було погоджено, що, в разі травмування одного з боксерів, рефері повинен відвести його до лікаря в найближчий кут, - цитує прес-служба виконавчого директора Diamondboy Promotion Піта Гляйма. - На відеозаписі чітко видно, що на момент зупинки бою Мануель знаходився набагато ближче до свого кутку". Крім того, за його словами, розсічення брови Чарра не мало ризику для його здоров'я, а кровотечу після звичайного завершення раунду міг зупинити лікар.

Нагадаємо, 8 вересня чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко захистив свій титул в поєдинку проти Мануеля Чарр. Німець поступився українцеві технічним нокаутом. У четвертому раунді Чарр отримав сильне розсічення над правим оком. Рефері відправив боксера в кут Кличка на огляд до лікаря, який, оцінивши пошкодження, порекомендував зупинити бій.

Зараз ви читаєте новину «Чарр має намір опротестувати результат бою з Віталієм Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути