четвер, 03 жовтня 2013 13:01

"Буде важка гра і важка перемога, та три пункти кияни наберуть", - екс-форвард "Ворскли" про матчі українських команд у Лізі Європи

"Буде важка гра і важка перемога, та три пункти кияни наберуть", - екс-форвард "Ворскли" про матчі українських команд у Лізі Європи

Колишній нападник полтавської "Ворскли" Іван Шарій впевнений, сьогодні у матчах другого туру групового етапу Ліги Європи, три українських команди досягнуть максимального результату.

"У грі з віденським "Рапідом" київське "Динамо" обов'язково переможе. Все, що потрібно киянам, так це зіграти у той футбол, який вони показували у другому таймі в матчі з "Ворсклою" в останньому турі чемпіонату України. Тоді голи обов'язково прийдуть. Важко сказати, чи заб'є "Динамо" багато м'ячів, скоріше — це буде важка гра і важка перемога, та три пункти кияни наберуть", - сказав Шарій.

На думку спеціаліста, на мікроклімат у колективі і гру "Динамо" не вплинуть заяви нападника Дьємерсі Мбокані і півзахисника Юнеса Беланди про бажання залишити команду.

"У Києві достатньо кваліфіковані тренери і гравці, щоб не зважати на такі вислови. Зрештою, якщо ці гравці хочуть іти, то хай ідуть. Не такі вже й незамінні футболісти. Той самий Мбокані показав нормальну гру тільки у перших трьох турах, а тепер чогось ображається, чого його не ставлять у склад. Раніше в "Динамо" гравці хотіли грати, йшли туди з палаючими очима. Зараз повинно бути так само", - додав експерт.

Не програють свої єврокубкові матчі і Дніпропетровський "Дніпро" з Одеським "Чорноморцем".

"У "Дніпра" дуже сильний опонент. Та йталійці чомусь досить зверхньо ставляться до Ліги Європи і часто в таких матчах виставляють не основний склад. Не розумію навіщо команди так чинять — борються у власному чемпіонаті за високі місця, виходять в Європу і тут таке ставлення. Втім для дніпропетровців це на краще. Думаю, вони виграють з різницею в один м'яч. Як мінімум не програє свою дуель голландському "ПСВ" і "Чорноморець". Одеська команда на ходу, зіграна, літні новачки добре вписалися у колектив. Тому з нідерландцями одесити очки візьмуть. Буде нічия, чи перемога", - підсумував Іван Шарій.

Нагадаємо, сьогодні три українські команди проведуть матчі другого туру групового етапу Ліги Європи. Київське "Динамо" в Австрії зіграє проти віденського "Рапіду", дніпропетровський "Дніпро" вдома прийме італійську "Фіорентину", а одеський "Чорноморець" на своєму полі протистоятиме голландському "ПСВ".

Зараз ви читаєте новину «"Буде важка гра і важка перемога, та три пункти кияни наберуть", - екс-форвард "Ворскли" про матчі українських команд у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути