Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2011 18:54

"Будемо грати у відведений регламентом час" - Ярославський

"Будемо грати у відведений регламентом час" - Ярославський

Постанова про зміну порядку обчислення часу на території України, прийнята сьогодні Верховною Радою, перенесе деякі домашні матчі українських команд у Лізі Європи на 23.05 мск.

"У нас вищий законодавчий орган - Верховна Рада. Ми люди законослухняні і будемо підкорятися правилам, тобто грати у відведенний регламентом час. Ініціатив про перенесення матчів на інший час від нас не буде, - каже в коментарі Gazeta.ua президент "Металіста" Олександр Ярославський.

"Функціонери УЄФА - люди не дурні і напевно розуміють стан футболістів в такий час. Теж саме стосується і міської влади, адже вболівальникам після матчу треба буде якось добиратися додому. Хочеться сподіватися, що все буде зроблено так, щоб ні гравці, ні вболівальники не відчували дискомфорту, - додав Олександр Владленович.

Нагадаємо, раніше гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що в разі вступу в силу закону "Шахтар" буде добиватися дозволу проводити домашні матчі Ліги Чемпіонів у звичний для вболівальників час.

Зараз ви читаєте новину «"Будемо грати у відведений регламентом час" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути