четвер, 17 грудня 2015 17:01

Клички можуть перешкодити Глазкову в отриманні російського паспорта

Клички можуть перешкодити Глазкову в отриманні російського паспорта

Тиждень тому російський співпромоутер В'ячеслава Глазкова – Кіріл Пчельніков – безапеляційно заявив, що український надважковаговик, обов'язковий претендент на титул IBF у надважкій вазі збирається змінити українське громадянство на російське.
Досі уродженець Луганська В'ячеслав Глазков не прокоментував цю інформацію. Точніше, висловився загадково в одній із соцмереж: "Мене завжди дивувала в житті ситуація, коли всі навколо знають краще і більше про тебе, ніж ти сам".
Не знаємо справжніх думок і намірів бронзового медаліста Олімпійських ігор 2008 року у складі збірної України, який мешкає в США. Але зробимо припущення, що все стане відомо у найближчі дні. І ось чому.
Завтра, 18 грудня, відбудуться промоутерські торги на право організації бою за вакантний титул IBF між В'ячеславом Глазковим та американцем Чарльзом Мартіном. Якщо їх виграє промоутерська компанія "Main Events" Кеті Дува, яка спільно з компанією Пчельнікова "Пушка" веде справи Глазкова, то бій відбудеться у Краснодарі. Зрозуміло, що для промоушену, комерційного успіху цього бою необхідно, щоб Глазков, який, до речі, має квартиру в Краснодарі, прийняв російське громадянство. Хто ж у Росії, тим більше в такі часи, буде іти на бій українця?
Протилежною стороною на торгах буде компанія "Warriors Boxing Promotions", яка представляє інтереси Чарльза Мартіна. Вона працює в тісному контакті з "Premier Boxing Champions" всемогутнього менеджера Ела Геймона. Останній, до слова, в липні цього року підписав контракт з Мартіном. Ще одним учасником торгів може стати компанія братів Кличків "K2 Promotions". Принаймні вона серйозно над цим задумується.
Отож, якщо промоутерські торги не виграють представники В'ячеслава Глазкова, то міняти громадянство не буде жодного резону ані йому, ані його співпромоутерам, і він вийде на чемпіонський бій під синьо-жовтим прапором.

Зараз ви читаєте новину «Клички можуть перешкодити Глазкову в отриманні російського паспорта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути