пʼятниця, 18 квітня 2014 20:12

"Біг би до зупинки серця, щоб воскресити хоч одного з героїв Небесної сотні" - лідер "Kozak System"

"Біг би до зупинки серця, щоб воскресити хоч одного з героїв Небесної сотні" - лідер "Kozak System"
Іван Леньо gazeta.ua

Лідер фолк-рок-групи "Kozak System" Іван Леньо візьме участь у 5-му Київському міжнародному марафоні. Музикант бігтиме 5 км. Цю дистанцію присвятили пам'яті загиблих героїв Небесної сотні.

"Я живу на Куренівці. Кожен ранок у мене починається зі склянки кефіру і легкого бігу на 3-5 кілометрів, - каже Леньо на прес-конференції. - Я зрадів, коли мені зателефонували і попросили пробігти тих самих 5 кілометрів тільки вже по красивих пагорбах Дніпра на очах у мільйонів людей.

Коли ми були маленькими, то мали кумирів з телевізора. Коли з'явилися перші фільми про Сільвестра Сталлоне, Арнольда Шварценеггера і Брюса Лі, ми всі хотіли бути схожими на них. Це природньо.

На мій погляд, зараз в Україні не вистачає таких героїв, на яких могли б рівнятися хлопчики і дівчатка. Класно, що є Вася Вірастюк. Багато хто хоче бути на нього подібним. Але таких людей у нас небагато.

Я з великим задоволенням пробіжу ці 5 кілометрів, щоб на марафон звернули увагу якомога більше людей. Здоровий спосіб життя має бути такою ж звичною справою, як чистити зуби. А якщо ще й кошти зібрані від цього заходу підуть на допомогу сім'ям загиблих з Небесної сотні, то я буду вдвічі щасливішим приєднатися до цього дійства.

Я готовий бігти до безкінечності, до зупинки серця, щоб воскресити хоч одного героя із Небесної сотні".

Окрім Леньо участь у марафоні можуть взяти інші відомі виконавці.

"Я особисто зателефоную кожному хто знімався у кліпі на пісню "Брат за брата" і запрошу взяти участь у марафоні. Я знаю, що майже всі вони займаються спортом. Якщо будуть вільні, то я впевнений, що приєднаються до заходу".

Додамо, що марафон пройде у неділю, 27 квітня. Початок о 9.00. Для участі у заході вже зареєструвались більше, як 3 тисячі учасників з 32 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «"Біг би до зупинки серця, щоб воскресити хоч одного з героїв Небесної сотні" - лідер "Kozak System"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути