пʼятниця, 21 жовтня 2011 19:52

Бетао виручив арбітра під час матчу з "Бешикташем"

Бетао виручив арбітра під час матчу з "Бешикташем"

Київське "Динамо" перемогло турецький "Бешикташ" у матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи. Єдиний гол у грі провів Денис Гармаш на останніх секундах поєдинку. Завдяки перемозі кияни піднялися на друге місце у групі. В активі підопічних Юрія Сьоміна 5 очок. На два більше у лідера квартету — англійського "Сток Сіті". Три бали залишились у "Бешикташа". Замикає групу тель-авівський "Маккабі" — 1 очко.

Попередні матчі з "Бешикташем" "Динамо" виграло із загальним рахунком 1:8. "Чорні орли" тільки й говорили про бажання взяти реванш у свого кривдника і повернутися до Стамбула із трьома очками.

Свідками поєдинку стали близько 14 тисяч вболівальників. 16-тисячний стадіон імені Валерія Лобановського вразив вільними місцями за воротами. Здавалося, такий матч мав викликати більший ажіотаж серед уболівальників. Натомість перед матчем можна було спокійно придбати квитки у касах стадіону. Спекулянтам не залишилось нічого іншого як продавати тікети за номінальною вартістю.

Команди вивели на поле капітани Олександр Шовковський та Рікардо Куарежма. "Ребята, не подкачайте", - просить "Динамо" один із вболівальників на трибуні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко зіграв свій 50-й євроматч за "Динамо"

На 6-й хвилині поєдинку стався кумедний епізод. Арбітр зустрічі Мілорад Мажич так захопився грою, що не помітив втрату свистка. Сербського рефері виручив Бетао. Бразилець підняв свисток з газону і подав особисто у руки Мажичу. Вболівальників це розвеселило. Більше серб нічого не губив, але кілька разів опинявся на шляху м'яча. Загалом арбітр показав за матч сім "гірчичників". Тут 2:5 на користь "Бешикташа".

Тим часом "Динамо" збиралося повторити, а то й перевершити свої попередні результати з "чорними орлами", але м'яч не слухався киян. Артем Мілевський після чергового не реалізованого моменту навіть зробив перекид через голову.

Це господарям не дуже допомогло і на перерву команди пішли так і не відкривши рахунок у зустрічі.

У другому таймі веселих моментів було набагато менше. Гра киян викликала у глядачів тільки свист. З 80-ї хвилини вболівальники вже не приховували свого розчарування. За дві хвилини до кінця люди почали тягнутися до виходу.

"Я не знаю, як можна освистувати команду, яка 90 хвилин атакувала, створила стільки моментів і зрештою перемогла. Єдина проблема - реалізація. Але всі хлопці дуже старалися, до кінця вірили в перемогу. Я думаю тим, хто свистів, треба трохи переглянути своє ставлення до футболістів," - сказав після матчу Андрій Шевченко.

Поки наставник "Бешикташа" Карлос Карвальял тягнув час замінами, кияни пішли подавати кутовий, який приніс "Динамо" три очки. Творцем хепі-енду та автором голу став Денис Гармаш. Радості господарям не було меж. Святкувати гол прибіг навіть Шовковський. Огнен Вукоєвич так розійшовся, що зняв з себе футболку, за що відразу отримав попередження від арбітра.

Для гравців "Бешикташа" гол Гармаша став дуже холодним душем. Коли гості отямилися, то оперативно попрямували у бік роздягальні. Звідти вони виходили з високо піднятими головами і у стильних клубних костюмах, проте спілкувались з журналістами не дуже охоче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гол Гармаша дуже засмутив усю команду" - гравець "Бешикташа"

Півзахисник "Бешикташа" Фабіан Ернст розповів, що пропущений гол їх дуже засмутив, але попереду ще три матчі, у тому числі домашня гра з "Динамо". Про реванш жодної згадки.

Динамівці також не горіли бажанням потеревенити з репортерами. Команда раніше за турків вийшла з роздягальні та залишила стадіон.

Наступний матч у Лізі Європи "Динамо" проведе з "Бешикташем" 3 листопада у Стамбулі.

Зараз ви читаєте новину «Бетао виручив арбітра під час матчу з "Бешикташем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути