неділя, 21 серпня 2011 12:04

"Бігало стадо баранів" - Кварцяний про матч з "Чорноморцем"

"Бігало стадо баранів" - Кварцяний про матч з "Чорноморцем"

У матчі 7-го туру чемпіонату України одеський "Чорноморець" зіграла на своєму полі внічию з луцькою "Волинню" - 0:0.

Віталій Кварцяний, головний тренер "Волині", на післяматчевій прес-конференції оцінив суддівство Наталії Рачинської і трохи покритикував своїх підопічних. Більше за всіх дісталося Шарпару.

"Грою я не задоволений, результатом - теж. Команда наша без Кінаша, Пічкура, Рамона втратила нестандартність, з'явилася прямолінійність у діях, недоробка в атаці, в середній частині поля. Все це призвело до того, що другий тайм ми просто проіснували на полі, бігало стадо баранів, соромно було сидіти на лавці.

З чим пов'язана відсутність названих мною футболістів? Це ви в Шарпара запитаєте, у цієї людини з нізвідки, чому він не грав. Ну, він грає, коли зарплата: прийде, два-три дні побігає, а потім ходить, сміється. Сяде нишком, в туалеті, сміється, мовляв, як я всіх обманув. Він не бачить, що себе обманює. Ці гроші згниють скоро, не в них щастя. Ти свято людям подаруй! На носі м'яч поноси, пофінти, покрути. А він ховається на полі. Ви, мовляв, бігайте там, а я постою посміюся з вас, дурників. Кварцяний нехай там попотіє, теж дурник лисий, а я розумніший за всіх. Навіщо ж боротися за м'яч? У нас так сьогодні приблизно півкоманди не грало.

Суддівство Рачинський на лінії? Не хочеться бути слідчим прокуратури і задавати питання їй, а вони є. Рачинська мене не надихнула на якісь нестандартні життєві ідеї, тому що другий тайм - два ауту і це ... вона вже ... Видно, в перерві зайшов до неї в роздягальню хтось у білій сорочці і краватці і щось, видно, шепнув, бо пані Рачинська в другому таймі почала трошки сумніватися. Вона судила чітко, впевнено і нормально ... Але за п'ятибальною системою я б поставив їй, як уболівальник, чотири з мінусом. У Луцьку вона у нас на п'ять з плюсом судила! А сьогодні чогось "4 з мінусом". Здогадайтеся, чому!

Я просто знаю, хто зайшов! Я можу здогадатися, хто зайшов! Може, хтось подзвонив, попросив трохи симпатії для Одеси. Тому що другий тайм ми не грали, було дуже багато сумбуру, ви самі все бачили. Боротьба ... Немає футболістів. І я розумію Григорчука, йому зараз важко щось створити. Наші гравці теж чомусь бояться імпровізувати, робити футбол святом. Зайвого кроку ніхто не зробить, без м'яча ніхто не відкривається. На тренуванні "під палицею" бігають, починається гра - поховалися взагалі ... Ти собі роби, що хочеш, а нам - аби дожити до зарплати, і добре", - цитує Кварцяного офіційний сайт "Чорноморця."

Зараз ви читаєте новину «"Бігало стадо баранів" - Кварцяний про матч з "Чорноморцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути