четвер, 26 квітня 2018 10:18

"Баварія" - "Реал": післяматчева прес-конференція Зідана і Хайнкеса

"Баварія" - "Реал": післяматчева прес-конференція Зідана і Хайнкеса
Зідан і Ханкес оцінили гру

У першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів "Баварія" в рідних стінах поступилася "Реалу" - 1:2. Після поєдинку наставники команд дали такі коментарі.

Зінедін Зідан, тренер "Реала":

"Дуже задоволені результатом. Хоча у нас виникли великі труднощі в перші кілька хвилин, коли ми намагалися взяти гру під контроль. Нічого не вирішено. Перемога "Баварії" на "Сантьяго Бернабеу" більш ніж імовірна. Але ми раді, що виграли в Мюнхені з рахунком 2:1.

Гол "Баварії" став наслідком помилок кількох гравців, не тільки Наваса. У другому таймі він був чудовий. Нам важко давалася гра без м'яча. Рібері провів відмінний матч.

У нас сильна мотивація, ми любимо грати в Лізі чемпіонів за кордоном. Суперник мав свої моменти, але в цілому ми добре контролювали гру.

Нам доведеться битися в матчі-відповіді, ми знаємо, що ще нічого не ясно. Двоматчеве протистояння не закінчується після першої гри. Після матчу з "Ювентусом" ми розуміємо, що повинні інакше поставитися до гри з "Баварією". Інакше справа може закінчитися для нас погано.

Добре, що за нас грає Марсело. Справа не тільки в його голах, а й в тому, що він робить в обороні. Він в будь-який момент може вирішити результат матчу.

У повторному матчі треба боротися. Ніколи не буває так, що все вирішено заздалегідь. У футболі так мислити не дозволено. Ми знаємо, що нам буде складно", - цитує французького фахівця прес-служба УЄФА.

Юпп Хайнкес, тренер "Баварії":

"Створили безліч гольових моментів, але подарували супернику два голи. Чого не вистачало? Гола. Спочатку ми, на превеликий жаль, втратили Роббена і Боатенга. А потім привезли собі дурний гол перед перервою. Так що там, обидва голи ми подарували.

Треба вміти справлятися з невдачами. На такому рівні не можна дозволяти собі подібних помилок в обороні і треба бути впевненіше в реалізації, коли тобі випадає момент.

Ми створили стільки моментів, навіть дивно. Ніколи не бачив, щоб ми мали стільки моментів у півфіналі. Особливо проти такої команди, як "Реал". Але нам не вистачило холоднокровності. І ми подарували "Реалу" два голи.

Хочемо зробити все, щоб виправитися наступного тижня. Ми зобов'язані це зробити. Півфінали складаються з двох матчів, так що подивимося, що буде після другого. Ми не заслуговували на поразку, переконаний в цьому", - наводить слова фахівців офіційний сайт УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" поступилась вдома "Реалу", однак не втратила шанси пройти далі

Повторний півфінальний матч Ліги чемпіонів суперники проведуть 1 травня в Мадриді. Gazeta.ua проведе онлайн поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" - "Реал": післяматчева прес-конференція Зідана і Хайнкеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути