субота, 13 грудня 2014 12:23

Бабусю відомого українського боксера вбили в Луганську

Бабусю відомого українського боксера вбили в Луганську
Фото: sport-xl.org

30-річний український суперважковаговик В'ячеслав Глазков, який народився і жив у Луганську, розповів, як його торкнулася війна на Сході України.

"У мене болить душа за Луганськ, за загиблих друзів, за рідну бабусю, яку вбили, коли вона стояла в черзі за водою. Снаряд прилетів у чергу і її не стало. Померла в кареті швидкої допомоги. Похована в загальній могилі, так як всі рідні поїхали під час бомбардувань, а вона ні в яку не хотіла їхати, говорила, що все буде добре. Ось тобі і добре. Сподіваюся, що політики зможуть зупинити все це безумство найближчим часом, і людям не доведеться воювати і гинути", - сказав боксер, який навесні з родиною переїхав з Луганська в США.

Також Глазков розповів про підготовку до бою з екс-чемпіоном світу в першій важкій вазі, 38-річним американцем Стівом Каннінгемом. Бій відбудеться 3 березня 2015 року.

"Я зараз роблю загальнофізичну підготовку, грунтовно почну готуватися після Нового року. Хоча не приховую, що в США є хороші спаринг-партнери, з якими в Україні може виникнути проблема. Три тижні тому приїжджав додому, але незабаром виїхав на тренувальні збори. До найближчого відбірного бою, найімовірніше, буду готуватися в Штатах", - зазначив він.

Нагадаємо, що в разі перемоги над Каннінгемом Глазков стане претендентом на бій з Володимиром Кличком.

Зараз ви читаєте новину «Бабусю відомого українського боксера вбили в Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути