середа, 23 жовтня 2013 17:13

Ярмоленко впевнений, що "Динамо" вийде з групи в Лізі Європи

Ярмоленко впевнений, що "Динамо" вийде з групи в Лізі Європи
Ярмоленку виповнилося 24 роки. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні віце-капітан "Динамо" Андрій Ярмоленко святкує свій 24-й день народження. Перед початком традиційної передматчевої прес-конференції журналісти привітали гравця аплодисментами. Нагадаємо, завтра кияни зіграють вдома зі швейцарським "Туном". Початок о 20:00, трансляція на ТРК "Україна".

"Сьогодні команда вже привітала мене, - каже Ярмоленко. - Так само і тренер. Я навіть не пам'ятаю, коли востаннє вдома святкував День народження. Постійно на базі. Можна сказати, що це вже така звичка. Оскільки я люблю футбол то, зазвичай, в дитинстві мені дарували різні футбольні речі".

На Ярмоленка не тисне їхнє становище в турнірній таблиці Ліги Європи. Команда зараз посідає третє місце.

"Подивилися кілька матчів за участю "Туна". Досить непогана команда, ми її поважаємо, але якщо покажемо свій кращий футбол, то здобудемо позитивний результат. Не відчув великих змін у нашій підготовці до матчу. Ми розуміємо, що у попередніх іграх в нас був не кращий результат, потрібно виправляти становище. Я впевнений, що ми вийдемо з цієї групи у Лізі Європи. Особисто на мене турнірне становище нашої команди не тисне", - завірив Андрій.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко впевнений, що "Динамо" вийде з групи в Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути