понеділок, 22 липня 2013 18:08

"Анжі" замінив Хіддінка екс-помічником Алекса Фергюсона

"Анжі" замінив Хіддінка екс-помічником Алекса Фергюсона
Хіддінк пішов з "Анжі". Фото: fc-anji.ru

Сьогодні наставник махачкалінського "Анжі" Гус Хіддінк зустрівся з керівництвом клубу і подав прохання про відставку.

ФК "Анжі" задовольнив прохання головного тренера і розірвав трудові відносини.

У заяві на офіційному сайті клубу сказано, що Хіддінк став не просто свідком, а й одним з ключових факторів у формуванні новітньої історії "Анжі", іміджу клубу в Росії і за кордоном.

Голландець зіграв важливу роль у розвитку "Анжі", клубному менеджменті та створенні футбольної академії. З Хіддінком клуб досяг кращого результату в історії команди, завоювавши "бронзу" Російської Прем'єр-Ліги.

"Це рішення далося мені непросто, але я завжди говорив, що моя місія в "Анжі" може закінчитися тоді, коли клуб зможе розвиватися і рости далі сам, без моєї участі Зараз цей час настав. Переконаний, на клуб чекає велике майбутнє, і я радий, що був частиною цього масштабного футбольного проекту", - зазначив уже екс-наставник "Анжі".

Сьогодні ж генеральний директор клубу Айваз Казіахмедов представив гравцям нового головного тренера - Рене Меленстеена, який увійшов до тренерського штабу "Анжі" перед стартом сезону і брав участь у підготовці команди до чемпіонату.

Меленстеен раніше працював в англійському клубі "Манчестер Юнайтед". Там обіймав посаду помічника головного тренера Алекса Фергюсона. Також у послужному списку 49-річного голландця числяться клуби "Аль-Іттіхад" і "Аль-Садд" (обидва з Катару) і данський "Брондбю", в яких він обіймав посаду головного тренера. На початку липня 2013 року Меленстеен став асистентом Хіддінка в "Анжі".

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" замінив Хіддінка екс-помічником Алекса Фергюсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути