середа, 11 вересня 2013 11:36

"Англійці не дали Ярмоленку бігти поперек поля" - Леоненко

"Англійці не дали Ярмоленку бігти поперек поля" - Леоненко
Віктор Леоненко передбачив нічию України з Англією. Фото: faeri.ru

Кращий футболіст України 1992-94 років Віктор Леоненко передбачив нічию в матчі Україна – Англія.

Я рахунок не називав, але нічию передбачив. Це легко перевірити, мене ще в суботу питали. Англія тренера Ходжсона вміє оборонятися. Це ще на Євро 2012 було видно, де англійці не програли жодного матчу. Не знаю, де там Коноплянка побачив моменти, але 100% момент у наших був лише один – коли не дали пенальті на Зозулі. Правда, я сам переконався в тому, що пенальті був лише після двадцятого перегляду. А суддя подумав, що м'яч відскочив від Харта й тому призначив кутовий. По такій грі нічия – єдино можливий і справедливий результат.

Персонально можеш когось виокремити?

Слабко зіграв Ярмоленко. Причому вже другу гру підряд. У матчі із Сан-Марино він теж не виглядав переконливо. 2-3 гострі передачі за гру – це не показник його рівня. Англійці не давали йому бігти поперек поля, а по-іншому він грати не вміє. Той же Коноплянка зіграв набагато сильніше. Дуже сильно відіграв Шевчук. Хоча, якби його опонент Волкотт зіграв хитріше на початку гри, все могло би закінчитися пенальті в наші ворота. Слава Богу, що в нас є Хачеріді, який зняв усі верхові подачі. Шкода тільки, що після виграних м'ячів, замість гострого пасу лупив їх у нікуди. Приємно здивував П'ятов. Я його вщент розкритикував після гри з "Дніпром", але вчора він жодного разу не помилився на виході. Після виходу Безуса Джерард почав грати третього центр бека й про атаку вже не думав. У свою силу відіграв Роман Зозуля.

Якщо Україна зрештою посяде друге місце, то не боїтеся, що у стикових матчах нашим попадеться якась із топових збірних – Португалія чи Франція?

Для Фоменка чим сильніший опонент – тим краще. Думаю, що про невезіння можна буде казати французам чи португальцям. Це буде добре і для наших гравців – не дасть можливості розслабитися. Боюся лише, щоб не потрапила Росія. Тоді футбол закінчиться, а на перше місце вийде політика.

Зараз ви читаєте новину «"Англійці не дали Ярмоленку бігти поперек поля" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути