понеділок, 07 грудня 2009 15:56

Алієв вже обзавівся житлом у Москві

Алієв вже обзавівся житлом у Москві

Майбутній новобранець московського "Локомотива" Олександр Алієв після приїзду в столицю поселиться в одному з елітних котеджних селищ. Нова команда готова платити за житло 24-річного півзахисника.

Молодий киянин вже найближчим часом буде офіційно представлений залізничній торсиді. А поки є час. Олександр вже починає придивлятися до російської столиці. Алієв вже кілька разів був в Москві, підписуючи попередню угоду з "Локо". Як виявилось, займався хавбек не тільки справами навколофутбольними, але і особистими. На момент свого візиту Алієв був фактично упевнений в своєму червоно-зеленому майбутньому і почав пошуки відповідне житло.

Життя в метушливій і завантаженій пробками Москві після розміреного і спокійнішого Києва наштовхнула футболіста на думку поселитися ближче до тренувальної бази в Баковці. Так Саша планує позбавити себе від багатогодинного стояння в пробках по дорозі на тренування, тим більше що Алієв поки не так добре знає російську столицю. Швидше за все, півзахисник збірної України поселиться в невеликому приватному будиночку в одному з довколишніх котеджних селищ або зніме окремий будинок. Селитися в міській квартирі Олександр не хоче і за сімейними причинами. У футболіста і його дружини Тетяни двоє дітей, і подружжя не хоче, щоб їх чада жили в загазованому міському кліматі.

Варто нагадати, що кілька днів тому головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін літав до Києва разом з президентом клубу Миколою Наумовим, де провів остаточну стадію переговорів з керівництвом київського "Динамо".

За матеріалами LifeSports

Зараз ви читаєте новину «Алієв вже обзавівся житлом у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути