середа, 12 жовтня 2011 17:15

Алієв послав журналістку на очах у Шевченка

Алієв послав журналістку на очах у Шевченка

Микола Васильков, автор телевізійної програми "Інший футбол", журналістку якої обматюкав півзахисник "Динамо" Олександр Алієв, розповів про подробиці інциденту, що мав місце на базі "Динамо" у Конча-Заспі.

"У справі Алієва доповідаю. Цей інцидент стався на базі в Конча-Заспі, коли Алієв, допивши чай, кинув пластиковий стакан на тренувальне поле прямо під ноги.

Поруч стояли Шева, Гармаш, Коваль. Ахава (журналістка Анна Тесленко) зробила Алієву зауваження, що не можна "свинячити" практично у себе вдома, а він різко відповів, що "Якщо тобі потрібно - нахилилася і прибрала". Ахава зазначила, що це його база і йому там тренуватися, а він почав її матюкати і посилати. Хто тут і в якому світлі виступив - вирішуйте самі", - зазначив Васильков.

Прокоментувала інцидент і сама журналістка.

"Я хочу зауважити, що ми жодного разу жодного футболіста не образили і не принизили в нашій програмі. Так, у нас є гострі теми, алкоголю, паління.. але ми їм в рот не заливаємо і палити не вчили. Їм би було легше жити, якби їх за будь-який результат тільки по голівці гладили. Якщо хочеш кататися, люби й саночки возити. А рівень нашого футболу і виховання гравців поки залишає бажати кращого... на жаль", - написала Анна Тесленко на своїй сторінці у ВКонтакте.

А от коментарю Алієва з приводу цієї ситуації поки немає.

Увага! Відео містить ненормативну лексику

Зараз ви читаєте новину «Алієв послав журналістку на очах у Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути