четвер, 16 грудня 2010 09:58

Алієв відвідав матч "Динамо" з "Шерифом"

Алієв відвідав матч "Динамо" з "Шерифом"

Два футболісти "Локомотива" - захисник Родолфо і півзахисник Олександр Алієв - побували на матчі заключного туру групового етапу Ліги Європи між київським "Динамо" і "Шерифом" (0:0).

Нагадаємо, що раніше обидва гравця виступали в складі біло-блакитних: 28-річний бразилець провів за "Динамо" 56 матчів (у сезонах-2004-07), а 25-річний Алієв - 51 (у сезонах-2002-10).

Тим часом, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чи буде клуб вести переговори з "Локомотивом" про перехід Родольфо та Алієва.

"Родолфо не повернеться. З приводу Алієва я навіть говорити не хочу, поясню чому. У нього чинний контракт з "Локомотивом", і повернутися він може тільки, якщо московський клуб не виконає перед нами свої фінансові зобов'язання.

Якщо виконає, про повернення Алієва і мови бути не може, хто б не був тренером. Якщо він буде нам так вже необхідний, нам доведеться вступити в переговори з "Локомотивом" і викупити його трансфер. Поки він в наші трансферні плани не входить.

Ми будемо над цим працювати і намагатися придбати гравців, які ще не виступали за "Динамо". Але якщо прийде тренер, який скаже, що йому Алієв необхідний, ми будемо працювати в цьому напрямку", - наводить слова Суркіса Dynamomania з посиланням на програму" Третій тайм ".

Нагадаємо, кияни набрали 11 очок і посіли перше місце в групі Е.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Алієв відвідав матч "Динамо" з "Шерифом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути