четвер, 03 березня 2011 17:01

"Алієв хотів грати у Сьоміна? Нехай доводить це" - Саленко

"Алієв хотів грати у Сьоміна? Нехай доводить це" - Саленко

Кращий бомбардир ЧС-1994 і екс-динамівець Києва Олег Саленко прокоментував повернення Олександра Алієва з московського "Локомотива" до київського "Динамо", яке відбулося перед самим закриттям зимового трансферного вікна.

- Головне те, що перехід відбувся, - говорить Олег Анатолійович. - Все до цього йшло, всі розуміли - або зараз або повертатися до цього питання довелося б влітку. Команда створюється не на один день, потрібно думати про майбутнє. Попереду у команди відповідальні ігри абсолютно на всіх фронтах. У чемпіонаті буде награватися склад, ті чи інші поєднання гравців на позиціях. Так що це хороше підсилення.

- Перехід Алієва показав, хто б що не говорив, особливе ставлення Юрія Сьоміна до Алієва, адже сам президент "Динамо" Ігор Суркіс сказав, що головний тренер просив придбати гравця в зимове вікно. Чи не створить це проблем у команді?

- Думаю, що ні. Сьомін вміє створювати колектив, знаходити підхід до кожного з гравців. До того ж Юрій Павлович досить добре знайомий з "Динамо", це не той випадок, коли приходить зовсім новий тренер і починає ставити свої умови. Сьомін багатьох знає, є ветерани в команді. Так що тут більше позитивних моментів.

- Чи легко буде Алієву, який не брав участь у навчально-тренувальних зборах команди, вписатися в "основу", тим більше, Сьомін, як він сам сказав, на 90% визначився зі складом?

- За великим рахунком команда зараз тільки створюється, ще й тренером, у якого Алієв, як він сам говорив, дуже хотів грати і при цьому не розглядав ніяких інших варіантів. Нехай ловить момент і доводить це. Йому всі карти в руки.

- На інтернет-форумах деякі вболівальники схвалили повернення Алієва, адже, на їхню думку, в "Динамо" нема кому "стандарти" пробивати. Ви дотримуєтеся такої точки зору?

- Ну так не можна говорити. А що, той же Шевченко перестав бити? Ні, звичайно. Успішні стандарти в сучасному футболі - запорука результату, деколи вони забезпечують 50% успіху. Про вміння Олександра реалізовувати стандартні положення ми всі знаємо, дай Бог, щоб це максимально принесло користь команді.

Євген САВЧУК

Зараз ви читаєте новину «"Алієв хотів грати у Сьоміна? Нехай доводить це" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути