субота, 28 листопада 2015 20:47

"Олександрія" обіграла "Металіст" у матчі, який міг не відбутися

"Олександрія" обіграла "Металіст" у матчі, який міг не відбутися
Наставник "Металіста" Олександр Севидов

У 16 турі чемпіонату України ФК "Олександрія" на своєму полі приймала харківський "Металіст". Матч міг не відбутися.

Гості планували бойкотувати зустріч, щоб привернути увагу до свого важкого становища. Однак потім передумали і таки вийшли на поле. Хоча і затримали початок зустрічі на півгодини.

Не без труднощів, але господарі таки здобули перемогу. Останні хвилин 20 харків'яни грали в меншості, повідомляє "Сегодня".

Воротар "Металіста" Рустам Худжамов розповів про те, як команда домовилася з президентом клубу Сергієм Курченком і не стала бойкотувати матч.

"Ми все вирішили загальнокомандними зборами, покликали головного тренера, сказали, що не вийдемо на матч через заборгованості і через те, що ніхто з нами не виходить на зв'язок. Це був жест відчаю, і нам вдалося звернути на себе увагу. Сподіваємося, що людина, з якою ми говорили по телефону, стримає своє слово.

Так, ми говорили з президентом. Він сказав, що буде розраховуватися поступово. Він нам дав обіцянку, всі тепер це знають. Ми не стали ставати в позу, а відразу домовилися, переодягнулися і вийшли на поле. Подзвонив президент і сказав: "Хлопці, все буде добре".

Історія України показала, що якщо ти будеш мовчати, то тебе будуть вбивати. Нам набридло мовчати і вірити. У нас такий менталітет, що ми добрі. Скажіть, іноземець буде тут грати без зарплати? Він збере сумки, пошле повітряний поцілунок і піде.

На останню гру ми будемо виходити. Думаю, нічого не поміняється і слова, які нам були сказані, будуть виконуватися. У мене є надія, що клуб не помре", - сказав Худжамов.

Олександрія - Металіст 2:0 (0:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 60 Пономар, 2:0 - 90 Микицей.

Олександрія - Леванідов, Шендрик, Мягков (Банада, 25), Микицей, Басов, Голенков (Козак, 63), Запорожан, Грицук (Чорний, 76), Таргамадзе, Сухоцький, Пономар.

Металіст - Худжамов, Соболь, Курилов, Зубейко, Нойок (Рижук, 88), Чурко (Путівцев, 81), Полянський, Льопа, Довгий, Прийомов, Бесєдін (Родич, 70).

Попередження: Льопа (71), Сухоцький (73), Банада (85).

Вилучення: Льопа (72).

Зараз ви читаєте новину «"Олександрія" обіграла "Металіст" у матчі, який міг не відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути