четвер, 22 жовтня 2015 11:38

Ахметов зменшив Палкіну зарплатню, і той відмовляється платити аліменти - ЗМІ

Генерального директора ФК "Шахтар" Сергія Палкіна розшукує суд. Приводом стало ухилення від виплати аліментів, повідомляє видання obkom.net.ua.

У повідомленні сказано, що з 2013 року Сергій Палкін, генеральний директор ФК "Шахтар", ухиляється від сплати аліментів своїй доньці - Палкіній Ксенії Сергіївні (2002 р.н.) - у розмірі 27 відсотків від заробітної плати за основним місцем роботи. Свою поведінку гендиректор "Шахтаря" пояснював тим, що в нього зменшився розмір заробітної плати, яку він отримує за основним місцем роботи.

Після того, як Донецьк перейшов під владу самопроголошеної ДНР, а власник "Шахтаря" Рінат Ахметов залишив місто, ситуація начебто змінилася на користь Палкіна: Ворошиловський райсуд Донецька, де розглядали його справу, припинив свою діяльність. Але радість пана Палкіна з приводу історичного катаклізму, що стався, виявилася передчасною: справи з Ворошиловського суду передали до міського суду м. Селидове. Останнє розташоване на території Донецької області, яку контролює українська влада.

Оскільки і Палкін, і сам "Шахтар" нині кочують по всій Україні, а останнім місцем їхньої "прописки" значиться Донецьк, то суд змушений розшукувати їх за допомогою розміщення відповідного оголошення в урядовій газеті.

Нижче наводимо "вирізку" з газети "Урядовий кур'єр" №194 (5568) від 20 жовтня 2015:

 
Зараз ви читаєте новину «Ахметов зменшив Палкіну зарплатню, і той відмовляється платити аліменти - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути