неділя, 14 квітня 2013 12:48

"Ахметов був мені наче батько" - екс-форвард "Шахтаря" завершив кар'єру

"Ахметов був мені наче батько" - екс-форвард "Шахтаря" завершив кар'єру
Агахова повісив бутси на цвях. Фото: segodnya.ua

Екс-форвард "Шахтаря" Джуліус Агахова оголосив про завершення своєї ігрової кар'єри, а також згадав час, проведений в донецькому клубі.

"Якщо я спробую пояснити, чому провів більшу частину своєї кар'єри в донецькому "Шахтарі", це може потягнути на книгу. Факти ж такі, що "Шахтар" взяв мене на ранньому етапі кар'єри, отже я розвивався саме там. У "Шахтарі" я провів свою молодість, знайшов досвід. Клуб надав мені багато можливостей. А президент "Шахтаря" був мені наче батько. Він завжди був готовий мене вислухати, допомогти мені в будь-якому питанні. Президент був дуже добрий до мене. В Україні я себе почував немов удома - і це через те, як зі мною поводилися клубні менеджери", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-футболіст "Шахтаря" подарував Ахметову футболки з автографами

На думку гравця, в "Шахтарі" чудові умови і хороші гравці з усього світу.

"Через все це для мене й було складно залишити донецький клуб. Він був для мене домом. Вважаю, багато хто ще не так добре знають "Шахтар" зважаючи на географічні особливості. Східноєвропейські клуби рідко відносять до фаворитів. Мало хто знав про "Шахтар", але потім він почав регулярно грати в Лізі чемпіонів і одного разу дійшов до чвертьфіналу. Особисто я з самого початку зрозумів, що "Шахтар" - хороший клуб, але необізнані люди можуть цього не знати", - зазначив Агахова.

"Мої футбольні дні підійшли до кінця, я повертаюся до свого коріння. Подивимося, що я зможу дати суспільству. Я довгий час належав до футбольного кола, так що, можливо, буде логічно продовжити в цьому напрямку. Можливо, я вже не буду віддавати футболу весь свій час, але мені хотілося б зробити внесок у розвиток гри в нашій країні. Думаю, нігерійська молодь може багато почерпнути з мого багатого досвіду", - цитує Агахову Naija Center News з посиланням на Sunday Sunsports.

Зараз ви читаєте новину «"Ахметов був мені наче батько" - екс-форвард "Шахтаря" завершив кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути