четвер, 20 грудня 2012 13:48

"Аби пройти "Боруссію", "Шахтарю" потрібна німецька дисципліна" - Безсонов

"Аби пройти "Боруссію", "Шахтарю" потрібна німецька дисципліна" - Безсонов
Безсонов вважає "Боруссію" фаворитом у матчах з "Шахтарем". Фото: football.ua

Колишній гравець київського "Динамо" Володимир Безсонов вважає дортмундську "Боруссію" фаворитом у майбутньому протистоянні з "Шахтарем".

"У німців кращі шанси. Сезон у них буде в розпалі. Їм не треба буде форсувати власну форму. Із власного досвіду знаю, що грати з німцями вкрай важко, але можливо. Передовсім вони відзначаються ігровою дисципліною. Байдуже чи виграють, чи програють, але грають дисципліновано. "Шахтарю" треба буде підійти до матчів і найкращій формі. Німецькі команди – не італійські і не португальські, де можуть пробачити помилку. Слід пам'ятати, що майже кожна серйозна помилка може завершитися голом у власні ворота. Аби пройти "Боруссію" треба щоб дисципліна була на рівні німців, а то й вище", - каже Володимир Васильович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жеребкування 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. "Шахтар" зіграє з дортмундською "Боруссією"

Безсонов згадує два свої найпам'ятніші протистояння з німецькими командами.

"У 1983 році київське "Динамо" з новим тренером Морозовим програло "Гамбургу" домашній матч в Кубку Чемпіонів з рахунком 0:3. Хоча грали в Тбілісі й розраховували на перемогу. Німці покарали нас нещадно. У матчі-відповіді мені вдалося забити гол престижу. Тоді "Гамбург" виграв Кубок. Ще раніше у 1977 "Динамо" по черзі грало з "Баварією" й "Боруссією". У першої виграли, другій програли. Все вирішували виграні чи програні мікроепізоди. Тому "Шахтарю" слід готуватися до найсерйознішої боротьби",- відзначив він.

Нагадаємо, перші матчі стадії 1/8 фіналу відбудуться 12/13 і 19/20 лютого, а матчі у відповідь - 5/6 і 12/13 березня. "Шахтар" першу зустріч з "Боруссією" проведе в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «"Аби пройти "Боруссію", "Шахтарю" потрібна німецька дисципліна" - Безсонов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути