неділя, 21 липня 2013 15:29

"Я з центра поля бачив, як Крістальдо підіграв собі рукою" - Гоменюк

"Я з центра поля бачив, як Крістальдо підіграв собі рукою" - Гоменюк
Володимир Гоменюк забив перший гол "Арсенала" у новому сезоні ФОТО: Gazeta.ua

Нападник київського "Арсенала" Володимир Гоменюк відкрив рахунок у матчі з харківським "Металістом". Футболіст відзначився наприкінці першого тайму. Цей гол став першим для "канонірів" у новому сезоні. Кияни стартували у чемпіонаті з двох поразок — "Дніпру" та "Металісту".

"По грі з "Дніпром" важко щось говорити. Суперник нас повністю переграв. У нас не було шансів, - каже Гоменюк після матчу. - А сьогодні наші власні помилки призвели до поразки. "Металіст" взагалі нічого не створив, а другий гол був забитий з порушенням. Там помилився арбітр (матч судив Віталій Романов). Я з центра поля бачив, як Крістальдо підіграв собі рукою. Можливо суддя не помітив цього. Нам вдалося провести кілька непоганих контратак. Якщо взяти по грі, то ми не заслуговували поразки.

Звичайно, харків'яни більше контролювали м'яч. Ми свідомо віддали ініціативу і діяли на контратаках. Нам це не погано вдавалося. Ми діяли за планом, тільки не реалізували свої моменти, особливо у першому таймі. Не знаю, що каже статистика, але загалом "Металіст" не був кращим за нас."

На полі Гоменюк протистояв дебютанту "Металіста" бразильському захисникові Родріго Моледо. Одного разу футболісти навіть намагалися з'ясувати стосунки, за що отримали по "гірчичнику".

"Це футбол, таке трапляється. Моледо спеціально бив по ногах, навіть коли м'яч перебував на іншій половині поля. В Україні судді можуть закрити очі на такі дії, а в Лізі чемпіонів у "Металіста" можуть бути наслідки."

Наступний матч "Арсенал" проведе проти "Карпат" у Львові.

"На львів'ян будемо налаштовуватися так саме, як і на матчі проти "Дніпра" та "Металіста". Сьогодні ми непогано грали. Шкода, що не вийшло здобути позитивний результат. У неділю в нас вихідний, а з понеділка будемо готуватися до "Карпат". Завдання на сезон? Керівництво нам ще не озвучувало його. Президент ще не приїздив до нас. Наші результати покажуть, на що ми претендуємо".

Додамо, що 19 липня Гоменюку виповнилося 28 років.

Зараз ви читаєте новину «"Я з центра поля бачив, як Крістальдо підіграв собі рукою" - Гоменюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути