пʼятниця, 23 серпня 2013 12:21

"Я перемагав "Шахтар" за рахунок дисципліни й організованості" - Дем'яненко

"Я перемагав "Шахтар" за рахунок дисципліни й організованості" - Дем'яненко
Дем'яненко не вважає "Шахтар" непереможною командою. Фото: fcvolyn.net

У неділю буде зіграно центральний матч туру українського чемпіонату. У Дніпропетровську зустрічатимуться "Дніпро" і "Шахтар".

– Я не вважаю нинішній "Шахтар" непереможною командою, – каже колишній тренер київського "Динамо" й луцької "Волині" Анатолій Дем'яненко. – Попри упевнений старт гірників вважаю, що шанси на перемогу 50 на 50. "Шахтар" у цьому сезоні ще не зустрічався з настільки сильним опонентом. Перемога над кризовим київським "Динамо" навряд чи морально допоможе донеччанам.

Дніпро має якісь козирі в рукаві?

Вважаю, що так. Гарну форму набрав Селезньов, потужно виглядає Джуліано, Зозуля, Ротань. Вчорашня перемога над естонцями це підтверджує. Коноплянка майже не мав браку в швидкісному дриблінгу.

Йому знову протистоятиме Срна. Хто вийде переможцем із цієї дуелі?

Ох, важко сказати. Срна зараз тягне весь "Шахтар". Безперечний лідер. Коноплянку теж стримати дуже важко. Не знаю, кому віддати перевагу. Хто краще налаштується на гру, той і переможе в цій дуелі.

В українському чемпіонаті Луческу поступово перетворюється на непереможного монстра. На посаді тренера "Динамо" ви неодноразово перемагали румуна. Секрет маєте?

Нічого особливого. Треба грати дисципліновано й організовано в обороні й з імпровізацією попереду. Ззаду імпровізувати не потрібно. Не опускати руки й вірити в перемогу до останнього. Не зайвою буде допомога глядачів.

Зараз ви читаєте новину «"Я перемагав "Шахтар" за рахунок дисципліни й організованості" - Дем'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути